En tur bag tremmer i museet i Faaborg Arrest

Det gamle Arresthus på Faaborg Torv med retssal er et unikt museum, hvor man kommer tæt på forbrydelse og straf i fortid og nutid.

Man kommer ind i gamle celler, i fangegården og op ad den trappe, som de indsatte gik ad på vej til den fine retssal, hvor de blev dømt skyldige eller frikendt. Man besøger også arrestforvarerens private lejlighed. Familier kan låne en iPad og spille et opklaringsspil fra Anden Verdenskrig. Som par kan man gå i kælderen og bogstavelig talt gå ind i en virkelig forbrydelse med en skæbnesvanger mordbrand.

Prøv en helt enestående udstilling, hvor du kommer helt tæt på en virkelig person, der for 111 år siden kom til at træffe nogle skæbnesvangre valg, som førte til et andet menneskes død. I denne udstilling skal du røre og gå opdagelse for at opleve. Du lærer den unge fyr at kende og følger ham hele vejen fra før forbrydelsen til dommen. Tankevækkende.

Prisen er kun 50 kr. for voksne og det er gratis for børn (under 18 år). Er I 6 voksne eller flere i en gruppe er prisen kun 40 kr. per person. Omvisninger kan tilkøbes for 65 kr. per person i hverdage og  80 kr. i weekender.

Åbent fra vinterferie uge 7 til og med oktober måned. I juli og august hver dag 10-16 resten af året åbent alle dage 11-15 (dog lukket mandag).

Booking

En tur bag tremmer i museet i Faaborg Arrest

Antal 50,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Combine er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 2685 Combine A/S, Dannebrogsgade 58A, 9000 Aalborg, CVR: 37 34 20 84
Combine A/S

Øhavsmuseet

Øhavsmuseet består af flg. - Arresten - Kaleko Mølle - Den Gamle Gård - Stationen (særudstillinger og administration)
Kontakt
Banegårdspladsen 2
5600 Faaborg
Tlf.: 6361 2000
E-mail: ohavsmuseet@ohavsmuseet.dk


Åbningstider
Se mere på www.ohavsmuseet.dk