Vandretur i Syrenland.

Når syrenerne blomstrer, flankeret af guldregn og skovmærke, så bliver Sydfyn ikke smukkere.
Så er det tid at få snøret vandrestøvlerne og komme ud.

Tag med arkæolog Poul Baltzer Heide, fra Øhavsmuseet og naturvejleder Leif H. Sørensen fra Trente Mølle på tur i det Sydfynske syrenlandskab.

Turen starter fra Naturstyrelsens bygninger ved Sollerup, og går via Arreskov Sø, naturperlen Bredholdt, Knabegården og Gl. Stenderup over Trente Mølle, Trebjerg og for at slutte ved Dronningeudsigten, hvor en bus vil tage os med tilbage til bilerne. På turen vil vi komme til at opleve Fyn fra sin smukkeste side. Turen er på ca. 13 km.

Undervejes vil Poul og Leif øse ud af deres viden om områdets kultur og naturhistorie. Selvfølgelig vil syrenerne være i centrum, men der vil også blive plads til at fortælle om rigtig meget andet. Når vi når Knabegården vil Lars Schroll Andersen fortælle om dyrkning af asparges, og der vil blive mulighed for at købe lidt med hjem til aftensmaden.

På et passende sted undervejs vil der blive mulighed for at smage på en syrensnaps årgang 2015.

Pris 110 kroner inkl. bus retur til bilerne.

Søndag d. 21/5 kl. 10.00 – til ca. 15.00
Mødested P-pladsen v/Sollerup, Sollerupvej 24, 5600 Faaborg, naturstyrelsens bygninger.

Booking

Vandretur i Syrenland.

Antal 110,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Combine er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 2685 Combine A/S, Dannebrogsgade 58A, 9000 Aalborg, CVR: 37 34 20 84
Combine A/S

Trente Mølle

Trente Mølle naturskole tilbyder mange forskellige aktiviteter og undervisning inden for biologi, miljø og friluftsliv. Vi tilstræber at undervisningen er en god blanding af teori og praksis, vi lægger dog vægt på at så meget af undervisningen og aktiviteterne som muligt foregår ude i felten.
Trente Mølle Trentevej 7 5672 Broby www.trente.dk