Windsurfing & SUP med Fyns Surfskole

Stand Up Paddle (SUP)
Oplev natureren fra nye vinkler med stand up paddle, det er både nemt, sjovt og godt for krop og sind. Når man stand up paddler bruger man hele kroppen og styrker samtigt ens coremuskulatur. Det er et utroligt simpelt setup, alt hvad du skal bruge er et board og en pagaj.
Når du vælger et sup kursus hos Fynssurfskole ligger vi vægt på den gode oplevelse. Du vil blive introduceret for alle grundteknikkerne på land og derefter vil du få massere af tid til at afprøve dem i praktisk på vandet. Under kurset vil vi have fokus på balancen, vendinger og padleteknik. 

Kurset er inkl udstyr. Våddragt, vest, sko, samt supboard og pagaj.
Medbring selv badetøj, håndklæde, mad/drikke


Pris: 3 timer / 395 DKK pr. person
 


Windsurfing
Kombination af bræt og sejl får dig til at suse henover vandet. Windsurfing er nemt, sjovt og du vil blive udfordret både teknisk og fysisk. Du er i tæt kontakt med natureren og bruger udelukkende vindens kraft til at sejle. Fynssurfskole giver dig muligheden for at lære at windsurfe på bare 3 timer.

Tag venner og familien med, og få en god dag på vandet - Vi underviser på alle niveauer, typisk i hold op til 8 personer. På kurset vil du få en introduktion på standen om start, vendinger og vigeregler. Du vil blive bekendt med alle sikkerheds risici. Derefter forgår undervisningen på vandet. Du får lov at prøve selv, mens instruktøren giver input på de rigtige tidspunkter.

Kurset er inkl alt udstyr.
Medbring selv badetøj, håndklæde, mad/drikke

Pris: 3 timer / 495 DKK pr. person


Hvor:

Mandage: CampOne Bøjden Strand, Bøjdenlandevej 12, 5600 Faaborg

Tirsdage: Faldsled Strand Camping, Assensvej 461, 5642 Millinge

Onsdage: LøgismoseStrand Camping, Løgismose Skov 7, 5683 Haarby

Torsdage: Rantzausminde Strand Camping, Rantzausmindevej 215, 5700 Svendborg


Tidspunkt: 10.00-13.00 og 14.00-17.00
Alle mandage- torsdage i perioden uge 27 - 32

NB! Ønskes en kombination af windsurf og sup aktivitet, kan dette bookes på samme dag/sted. 
f.eks 2 pers. windsurf & 2 pers sup.

 

Booking

Windsurfing & SUP med Fyns Surfskole

Antal 0,00 DKK

WINDSURF BEGYNDER KURSUS

Antal 495,00 DKK

SUP INTRO

Antal 395,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Combine er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 2685 Combine A/S, Dannebrogsgade 58A, 9000 Aalborg, CVR: 37 34 20 84
Combine A/S

Fynssurfskole

Fynssurfskole sætter fokus på kystnære aktiviteter med windsurfing, kitesurfing og SUP. Vi udbyder kurser i windsurfing, kitesurfing og stand up paddle for både private, grupper, arrangementer, skoler og institutioner. Vores aktiviteter er forskellige, men sjove på hver sin måde. Alle kan lære at surfe, og vi laver kurserne så de passer til den enkles niveau.
Fynssurfskole speciale i Windsurfing, SUP og Kite surfing Send gerne email til: info@fynssurfskole.dk www.fynssurfskole.dk