Efterårskoncert

Faaborg Museum indbyder til en smuk efterårskoncert med violin/accordeon-duoen Askou//Andersen.
Søndag d. 22. oktober kl. 16.00

Koncerten er med danske og nordiske sange, salmer og folketoner i egne klassiske arrangementer, der tager afsæt i St. St. Blichers tekster til Trækfuglene.

Duoen har indspillet to anmelderroste cd`er: 'Vinterens stemme' og 'Som en forårsnat' med deres egne instrumentale arrangementer af danske sange, salmer og folketoner.

Violinist Hanne Askou og accordeonist Frode Andersen er begge solistklasseuddannede klassiske musikere med et alsidigt virke i dansk musikliv. Som Duo Askou//Andersen har de arbejdet intenst sammen siden 2010 og spiller årligt 40-50 koncerter sammen i ind- og udland i kirker, musikforeninger, på festivaler mv.

Duo Askou//Andersen har sammen skabt et nyt, bredt, afveklsende og alsidigt repertoire, der egner sig til de fleste koncertsteder; kirkerum, koncertsale, festlokaler og udendørs arrangementer. Musikken spænder over mange genrer og over 500 års musikhistorie – fra den tidlige barok og gamle salmer, over folketoner og nordisk folkemusik til nyskreven moderne klassisk musik og tango.

Dato:  Søndag d. 22. oktober kl. 16.00
Sted:  Faaborg Museum, Grønnegade 75, 5600 Faaborg

 

OBS* Medlemsprisen gælder:
Medlemmer af Faaborg Museums Venner og Faaborg Musikforening

Booking

Efterårskoncert med danske og nordiske sange, salmer og folketoner i egne klassiske arrangementer 150,00 DKK
Efterårskoncert - medlemspris 100,00 DKK
Efterårs koncert - studiepris 50,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Combine er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 2685 Combine A/S, Dannebrogsgade 58A, 9000 Aalborg, CVR: 37 34 20 84
Combine A/S

Faaborg Museum

Faaborg Museum er et totalkunstværk med maleri, skulptur, arkitektur og møbelkunst. Museet er en arkitektonisk perle – og Faaborgstolen, der er skabt til museet, er et hovedværk inden for møbelkunsten. De mange gange, søjler, mosaikker og farver skaber tilsammen en særlig magi og er som et lille stykke af Sydeuropa, der er landet på Sydfyn. Museet byder på mange oplevelser, og vi glæder os til at byde dig velkommen til en forunderlig verden af kunst. Cafeen byder på kaffe, kage og andre fristelser – og om sommeren er der udendørsservering i den smukke have, som du kan opleve året rundt. I haven kan du og din familie også slappe af og spise jeres medbragte madkurv. Tag endelig børnene med, for der er altid familieaktiviteter på programmet. Alle dage er der f.eks. mulighed for at tage på kunstbilledjagt på museet for at finde de billeder, der er taget detaljer fra. Alle kunstdetektiver blive belønnet med en lille præmie.
Faaborg Museum Grønnegade 75 5600 Faaborg Tlf. 62 61 06 45 info@faaborgmuseum.dk
Åbningstider November-marts kl. 10-15 (mandag lukket). April-maj & september-oktober: kl. 10-16 (mandag lukket). I vinter- og efterårsferier ( uge 7 og uge 42) har museet åbent om mandagen. Juni-august: 10-16 (alle dage) og onsdag til kl. 18. Museet holder lukket fra og med den 21. december 2016 og til og med 1. januar 2017.