Øhavsstien - Guide

Øhavsstien - En vandretur rundt om Det Sydfynske Øhav”.
En omfattende vandreguide på 180 sider med:

  • Turbeskrivelser

  • Kend dit Øhav

  • Tips & Ideer

  • Turfakta

  • Oversigtskort 1:130.000

Turbeskrivelser
Bogens kerne er de 21 turbeskrivelser, som vi har valgt at inddele Øhavsstien i. Hver tur præsenteres med et detaljeret kort - med markering af seværdigheder, overnatningssteder, indkøbsmuligheder o.s.v. - samt beskrivelser af alle de gode oplevelser og historier, der knytter sig til strækningen. 

Kend dit Øhav
Kend dit Øhav er en introduktion til Det Sydfynske Øhav og giver dig en større indsigt i naturen, kulturlandskabet og historien, der kendetegner området og som du vil møde på din vej. Læs eksempelvis om øhavets druknede istidslandskab, hvorfor al handel foregik i købstæderne og om hvordan vi mennesker har påvirket og skabt den natur vi oplever i dag.

Tips og ideer
Her finder du inspiration til hvordan du planlægger dine vandreture, samt hvilket udstyr og hvilken påklædning du med fordel kan bruge.

Der er et afsnit om ”På tur med børn” med forslag til udstyr når du skal vandre med de helt små. Her finder du også ideer til aktiviteter med børnene, samt børnevenlige ruter på Øhavsstien.

 

*** OBS ***  Prisen er inklusiv forsendelse med PostNord ( DKK: 60,00)

Booking

Øhavsstien - Guide

Antal 210,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Samson Travel er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 1999 Samson Travel A/S, Havnepladsen 5A, 9900 Frederikshavn, CVR: 31 37 36 62

Visit Faaborg

Faaborg Turistbureau finder du midt på Torvet i det gamle domhus. Vi kan altid hjælpe med information og inspiration til vores dejlige by - og det sydfynske øhav.
Kontakt
VisitFaaborg / Faaborg Turistbureau
Torvet 19
5600 Faaborg

Hjemmeside: www.visitfaaborg.dk
Email: visitfaaborg@fmk.dk
Telefon: 7253 1818