Ballon over Syrenland

Der findes næsten ikke noget mere betagende, overvældende og medrivende end at deltage i en ballonflyvning. Lige fra at se, hvordan et så kæmpestort og fascinerende luftfartøj bliver gjort klar, med dets virvar af snore og wirer, den smukke flettede ballonkurv og det enorme ballonhylster, til oplevelsen af blidt og forsigtigt at svæve henover jorden og i absolut stilhed opleve dyreliv og smuk natur i en skøn forening. Ballonflyvning er en oplevelse af sublim historisk teknik og ingeniørkunst blandet med de smukkeste naturoplevelser.

Arrangementet varer ca. 4 timer - og selve flyvetiden er ca. 50 minutter - 90 minutter
(Afhænger af vejr og især vind).

På selve dagen for flyvningen sender piloten en sms og en mail til alle passagererne. Her får I at vide om flyvningen kan gennemføres eller ej, og i tilfælde af det første: præcis hvor og hvornår I skal mødes med piloten.
Piloten sender jer denne besked senest klokken 15.00 inden en aftenflyvning. Oftest kommer beskeden dog tidligere, hvis det er muligt.


Mødetid:  kl.19:00

Start / mødested: Du modtager en e-mail med mødested dagen før (Når vi kender vinden).
Slut:
Du modtager en e-mail med mødested dagen før (Når vi kender vinden).
 

Hvad hvis vejret er dårligt på min flyvedag?
DreamBalloon gennemfører kun flyvningen hvis vejret er egnet til ballonflyvning. Hvis vejret ikke er egnet til balloflyvning på din bookede flyvedag får du på dagen besked på mail og sms om aflysningen.

 

Alder og vægtbegrænsning
Børn skal være syv år gamle og 140 cm høje, for at kunne deltage i flyvningen.
Børn under 16 år skal ledsages af en voksen. Vi ved, at vore passagerer kan have forskellig form og størrelse, men på grund af de vægt- og pladsmæssige begrænsninger som der er i en varmluftsballon, beder vi alle passagerer, som vejer mere end 120 kg, om at købe en ekstra plads.

Flere praktiske spørgsmål?  Få svar på alle dine spørgsmål

Booking

Ballon over Syrenland

Antal 2.395,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Combine er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 2685 Combine A/S, Dannebrogsgade 58A, 9000 Aalborg, CVR: 37 34 20 84
Combine A/S

Dream Balloon

DreamBalloon er en professionel dansk ballonvirksomhed.
Daglig support til booking mellem 10.00 – 13.00 (hverdage). Vi anbefaler dog, at du skriver en mail til info@dreamballoon.dk med din udfordring.
Daglig support til booking mellem 10.00 – 13.00 (hverdage).