Aftenvandretur på Øhavsstien - Etape 2

På 5 aftener i løbet af sommerhalvåret tager vi hele Øhavsstien i Faaborg-Midtfyn Kommune. Arkæolog Poul Baltzer Heide fra Øhavsmuseet Faaborg og naturvejleder Leif H. Sørensen fra Trente Mølle Naturskole vil på hver tur øse ud af deres viden om områdets kultur- og naturhistorie. Vi starter turen på Trente Mølle, hvor vi hører om alt fra mølledrift til Gasolin.På anden tur kommer vi bl.a. op på toppen af det 128 m høje Trebjerg, hvorfra vi kan se ud over det smukke istidslandskab, hvis historier vil blive formidlet på turen. Syrenerne står forhåbentlig i fuldt flor og vil sammen med al den anden natur vi møder på vejen danne baggrund for masser af gode historier.

Turlængde ca 8 km.
Målgruppe: Alle
Mødested: Skolegården Haastrup Friskole

Dato: Mandag d. 28. maj
Tid start: 17:00
Tid slut: ca. 21.00

Tilmelding:  senest 25. maj.

Arrangør:  Øhavsmuseet  og Trente Mølle Naturskole
Turleder: Poul Baltzer Heide og Leif H. Sørensen

Noter: På mødestedet, samles vi i halvdelen af bilerne og kører til Trente Mølle hvorfra turen starter.  Når vi når målet kører de parkerede biler os alle sammen tilbage til start stedet.  Medbring madpakke, der bliver mulighed for at indtage den undervejs.

Booking

Aftenvandretur på Øhavsstien - Etape 2

Antal 75,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Combine er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 2685 Combine A/S, Dannebrogsgade 58A, 9000 Aalborg, CVR: 37 34 20 84
Combine A/S

Trente Mølle

Trente Mølle naturskole tilbyder mange forskellige aktiviteter og undervisning inden for biologi, miljø og friluftsliv. Vi tilstræber at undervisningen er en god blanding af teori og praksis, vi lægger dog vægt på at så meget af undervisningen og aktiviteterne som muligt foregår ude i felten.
Trente Mølle Trentevej 7 5672 Broby www.trente.dk