Aftenvandretur på Øhavsstien – Etape 4

På 5 aftener i løbet af sommerhalvåret tager vi hele Øhavsstien i Faaborg-Midtfyn Kommune.   Arkæolog Poul Baltzer Heide fra Øhavsmuseet Faaborg og naturvejleder Leif H. Sørensen fra Trente Mølle Naturskole vil på hver tur øse ud af deres viden om områdets kultur- og naturhistorie. På fjerde tur kommer vi bl.a. til Svanninge Bjerge, Diernæs, Findstrup kirkeruin og Holstenshuus rokokohave. Svampene er forhåbentlig i fuld gang, og sammen med hvad vi ellers møder på vores vej, vil de blive ramme om fortællinger om den natur vi går igennem.

Turens længde ca. 6 km.
Målgruppe: Alle
Mødested: P – pladsen ved indgangen til Parken ved Holstenshus

Dato:Tirsdag d. 28. august.
Tid start: 17:00
Tid slut: ca. 20.00

Tilmelding: senest 25 august.

Arrangør:  Øhavsmuseet  og Trente Mølle Naturskole
Turledere: Poul Baltzer Heide og Leif H. Sørensen

Noter: På mødestedet, samles vi i halvdelen af bilerne og kører til Svanninge Bakker, hvorfra turen starter.  Når vi når målet kører de parkerede biler os alle sammen tilbage til start stedet.  Medbring madpakke, der bliver mulighed for at indtage den undervejs.

Booking

Aftenvandretur på Øhavsstien – Etape 4

Antal 75,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Samson Travel er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 1999 Samson Travel A/S, Havnepladsen 5A, 9900 Frederikshavn, CVR: 31 37 36 62

Trente Mølle

Trente Mølle naturskole tilbyder mange forskellige aktiviteter og undervisning inden for biologi, miljø og friluftsliv. Vi tilstræber at undervisningen er en god blanding af teori og praksis, vi lægger dog vægt på at så meget af undervisningen og aktiviteterne som muligt foregår ude i felten.
Trente Mølle Trentevej 7 5672 Broby www.trente.dk