Aftenvandretur på Øhavsstien – Etape 5

På 5 aftener i løbet af sommerhalvåret tager vi hele Øhavsstien i Faaborg-Midtfyn Kommune.   Arkæolog Poul Baltzer Heide fra Øhavsmuseet Faaborg og naturvejleder Leif H. Sørensen fra Trente Mølle Naturskole vil på hver tur øse ud af deres viden om områdets kultur- og naturhistorie. På femte tur kommer vi bl.a. forbi Holstenshuus gods, dysserne i Enemærket, jernalderbyen Åstrup og voldstedet ’Herregårdsholmen’. September er højsæson for svampe og sammen med edderkopperne, gallerne og den anden natur der dominere årstiden, vil de være udgangspunkt for masse sjove fortællinger fra naturen.

Turens længde ca. 8,5 km.
Målgruppe: Alle
Mødested: Fjællebro Havn

Dato: Mandag d. 3. september
Tid start: 17:00
Tid slut: ca. 21.00

Tilmelding: senest 31. august.

Arrangør:  Øhavsmuseet  og Trente Mølle Naturskole
Turledere: Poul Baltzer Heide og Leif H. Sørensen

Noter: På mødestedet, samles vi i halvdelen af bilerne og kører til Holstenshus, hvorfra turen starter.  Når vi når målet kører de parkerede biler os alle sammen tilbage til start stedet.  Medbring madpakke, der bliver mulighed for at indtage den undervejs.

 

Booking

Aftenvandretur på Øhavsstien – Etape 5

Antal 75,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Samson Travel er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 1999 Samson Travel A/S, Havnepladsen 5A, 9900 Frederikshavn, CVR: 31 37 36 62

Trente Mølle

Trente Mølle naturskole tilbyder mange forskellige aktiviteter og undervisning inden for biologi, miljø og friluftsliv. Vi tilstræber at undervisningen er en god blanding af teori og praksis, vi lægger dog vægt på at så meget af undervisningen og aktiviteterne som muligt foregår ude i felten.
Trente Mølle Trentevej 7 5672 Broby www.trente.dk