Påskeværksted for børn Faaborg Museum

PÅSKEVÆRKSTED FOR BØRN: SKAB AFTRYK I LER

Klimaforandringerne viser os en natur fyldt af menneskelige aftryk og som en del af udstillingen Jordforbindelser inviteres du til at skabe dine helt egne aftryk i ler. Deltag i et spændende værksted og skab din helt egen lerflise. Børnene samler genstande fra naturen, som præges ind i lerflisen. Efterfølgende støbes et modtryk i gips, som du kan få med hjem.
Aldersgruppe: 6-12 år.

Undervisere: Oliver Streich og Anne Gerd Juul.

Datoer:  31 MARTS eller 01 APRIL  (kl. 11 – 15).
Entré:     75 kr. pr. barn (inkl. materialer)

Sted:      Faaborg Museum, Grønnegade 75, 5600 Faaborg

 

Booking

Påskeværksted for børn Faaborg Museum

Antal 75,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Combine er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 2685 Combine A/S, Dannebrogsgade 58A, 9000 Aalborg, CVR: 37 34 20 84
Combine A/S

Faaborg Museum

Faaborg Museum er et totalkunstværk med maleri, skulptur, arkitektur og møbelkunst. Museet er en arkitektonisk perle – og Faaborgstolen, der er skabt til museet, er et hovedværk inden for møbelkunsten. De mange gange, søjler, mosaikker og farver skaber tilsammen en særlig magi og er som et lille stykke af Sydeuropa, der er landet på Sydfyn. Museet byder på mange oplevelser, og vi glæder os til at byde dig velkommen til en forunderlig verden af kunst. Cafeen byder på kaffe, kage og andre fristelser – og om sommeren er der udendørsservering i den smukke have, som du kan opleve året rundt. I haven kan du og din familie også slappe af og spise jeres medbragte madkurv. Tag endelig børnene med, for der er altid familieaktiviteter på programmet. Alle dage er der f.eks. mulighed for at tage på kunstbilledjagt på museet for at finde de billeder, der er taget detaljer fra. Alle kunstdetektiver blive belønnet med en lille præmie.
Faaborg Museum Grønnegade 75 5600 Faaborg Tlf. 62 61 06 45 info@faaborgmuseum.dk
Åbningstider November-marts kl. 10-15 (mandag lukket). April-maj & september-oktober: kl. 10-16 (mandag lukket). I vinter- og efterårsferier ( uge 7 og uge 42) har museet åbent om mandagen. Juni-august: 10-16 (alle dage) og onsdag til kl. 18. Museet holder lukket fra og med den 21. december 2016 og til og med 1. januar 2017.