Tryk På... Efterårsferien!

Efterårsferie for børn – Tryk på!

Kom og prøv kræfter med grafisk trykteknik med inspiration fra den aktuelle særudstilling Aftryk af liv, som viser syv årtiers kunst fra kunstner John Olsen, når Fyns Grafiske Værksted afholder workshop for børn på Faaborg Museum. Fra 8 år. Begrænsede pladser. 

Underviser: Trine Anderschou.

Dato: Workshoppen foregår onsdag d. 17/10 kl. 11.30 – 14.30 og  torsdag d. 18/10 kl. 11.30 – 14. 30. 

Pris: 75 kr. pr. barn (inkl. materialer).
Sted:      Faaborg Museum, Grønnegade 75, 5600 Faaborg

Tilmelding/billet til workshoppen skal fremvises på dagen i museets billetsalg enten som print eller på smartphone. 

 

Vi mødes i Lille malerisal, hvorefter vi i samlet trop går ned i vinterhaven, hvor workshoppen afholdes. Hvis den der afleverer barnet vil vente på museet, skal der købes entrébillet til museet i billetsalget.

Booking

Tryk På... Efterårsferien!

Tryk på et tidspunkt herover.
Antal 75,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Samson Travel er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 1999 Samson Travel A/S, Havnepladsen 5A, 9900 Frederikshavn, CVR: 31 37 36 62

Faaborg Museum

Faaborg Museum er et totalkunstværk med maleri, skulptur, arkitektur og møbelkunst. Museet er en arkitektonisk perle – og Faaborgstolen, der er skabt til museet, er et hovedværk inden for møbelkunsten. De mange gange, søjler, mosaikker og farver skaber tilsammen en særlig magi og er som et lille stykke af Sydeuropa, der er landet på Sydfyn. Museet byder på mange oplevelser, og vi glæder os til at byde dig velkommen til en forunderlig verden af kunst. Cafeen byder på kaffe, kage og andre fristelser – og om sommeren er der udendørsservering i den smukke have, som du kan opleve året rundt. I haven kan du og din familie også slappe af og spise jeres medbragte madkurv. Tag endelig børnene med, for der er altid familieaktiviteter på programmet. Alle dage er der f.eks. mulighed for at tage på kunstbilledjagt på museet for at finde de billeder, der er taget detaljer fra. Alle kunstdetektiver blive belønnet med en lille præmie.
Kontakt
Faaborg Museum
Grønnegade 75
5600 Faaborg
Tlf. 62 61 06 45
info@faaborgmuseum.dk
Åbningstider
November-marts kl. 10-15 (mandag lukket).
April-maj & september-oktober: kl. 10-16 (mandag lukket).

I vinter- og efterårsferier ( uge 7 og uge 42) har museet åbent om mandagen.

Juni-august: 10-16 (alle dage) og onsdag til kl. 18.

Museet holder lukket fra og med den 21. december 2016 og til og med 1. januar 2017.