GAVEKORT: Avernak & Æd!

På Avernakø kan du få en af de mest fascinerende fiskeoplevelser…
Og på øen fanges der havørreder året rundt med højsæson i forår og efterår.

En af fordelene ved at tage på fisketur på en Ø – og Avernakø, er at der aldrig er langt mellem fiskepladserne og at der altid er en god plads uanset vindretningen.

Så pak dit fiskegrej - Vi har sørget for resten….

Om at fiske på Avernakø
20 kilometer kyststrækning øen rundt, der gemmer på adskillige hotte spots, hvor sølvtøjet kan overlistes. Øen er egentlig delt i to, Korshavn mod øst og Avernakø mod vest. En dæmning binder dem sammen, og sørger for, at man som lystfisker kan komme hurtigt og problemfrit rundt mellem de forskellige kystpladser. Langs kysten kan man, foruden det fremragende fiskeri, nyde synet af fantastisk fugleliv, der raster, og fouragerer i området.

De store strandenge deler du med havterner, vibe og rødben, og i havstokken er der edderfugle, hvinænder og gravænder og over hovedet svæver de evigt grådige sølvmåger. Blot bør man være opmærksom på fuglenes yngleperiode i månederne fra april til juli og her vise lidt hensyn. Kystfiskeriet er i top hele vejen rundt om øen, og du kan derfor altid, uanset vindforhold, finde gode spots og strækninger. Der er dog områder, som det altid kan betale sig at bruge lidt ekstra krudt på.
 

  • ØENS STØRSTE REV ligger umiddelbart øst for færgelejet
  • EFTER DÆMNINGEN strækker et lille muslinge-/stenrev sig ud fra kysten
  • NAKKEODDE ved Avernakøs østligste kyststrækning.
  • REV TRILLE-  Længst mod sydøst støder man ind i endnu et markant rev (lukket i yngleperioden 1. marts – 15. juli
  • SYDVEST FOR DÆMININGEN Stejle skrænter lodret på kystlinjen og store sten i havstokken.


PROGRAM
Dag 1: Ankomst

Ved ankomst, og indlogering modtages i på landhotellet af en god frokost. Hvis fiskelysten ikke er til at stoppe – Kan man naturligvis også få en madpakke med ud på kysten.
Måltider: - / F / A
Overnatning: Avernakø Landhotel


Dag 2: En hel dag på kysten
At have base på en mindre ø – sikre dig et 360 graders fiskeri. Der er altid en kystside i læ. Avernakø er 8 km lang – så øens størrelse giver dig også mulighed for at prøve flere pladser. Fra landhotellet er der en solid madpakke – og efter en hel dag ude ved kysten, venter der yderligere god mad og drikke på det lille landhotel.
Måske er der ønsker i dagens fangst på menuen?
 – så tag kontakt til jeres vært inden kl. 14.00, og aftal opsamling af dagens fangst mv.
Måltider: - / F / A
Overnatning: Avernakø Landhotel

Dag 3: Endnu en dejlig dag på kysten
Efter endnu en dejlig morgenmad på Landhotellet
Er der tid til endnu en dag ude på kysten – måske er der allerede en favorit plads der skal gennemfiskes igen. Check ud efter morgenmaden – Men det er naturligvis muligt at have bagage stående – samt at komme tilbage og hente evt. frosne fisk.
De sidste færger fra Avernakø afgår hhv. kl. 16:35 og kl. 19:10
Måltider: M / F / -
Overnatning: Avernakø Landhotel


Om Landhotellet
På Landhotellet kan du forvente en hjemlig atmosfære med masser af hygge og god hjemmelavet mad. Her øses gerne af vores viden om øens seværdigheder og ø-livet som sådan.
Køkkenet er nordisk inspireret og ikk emindst bæredygtigt med øens råvarer i centrum. Her er en stor og produktiv køkkenhave, opdræt af geder og kaniner og ikke mindst bruges naturens planter, bær og frugt. Avernakø byder også på rigtig godt kødkvæg og lam.

Frisk fisk er naturligvis en selvfølgelighed med havet få hundrede meter fra hotellet, samt med hjælp fra leveringsdygtige lystfiskere som besøger Avernakø.

Periode: April - Juni og September- November


Inkluderet i prisen:
3 x Overnatninger på Landhotellet
2 x Morgenmad
3 x Frokost
2 x Aftensmad

Færge t/r til Avernakø incl. bil
Dansk Rejsegaranti

Ikke inkluderet i prisen:
Fiskegrej
Fisketegn (Det lovpligtige fisketegn til DK’s kyster)
Drikkevare

 

**OBS** 
Skal det frem med posten inden Jul - Er sidste frist for bestilling  d. 17. DEC
 

Booking

GAVEKORT: Avernak & Æd!

Antal 1.985,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Samson Travel er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 1999 Samson Travel A/S, Havnepladsen 5A, 9900 Frederikshavn, CVR: 31 37 36 62

Aktiv Øhav

Aktiv Øhav tilbyder aktive oplevelser og mini-ferie i det Sydfynske og Øhavet. Øhavet er Danmarks bedste hemmelighed - og har åbent hele året!
Kontakt
E-mail: info@aktivohav.dk
Tlf.: 8830 4520
Åbningstider
Telefonerne er åbne alle ugens dage ml. 15-20