GAVEKORT: Øhop & ophold - 2 personer

Avernakø ligger i det sydfynske øhav, og nås med færgen fra Faaborg. Sejltiden er 30 min. - 70 min., hvis ruten går via Lyø. Øen er ca. 8 km lang. De godt 600 ha. huser ca. 100 fastboende. Øens erhvervsliv er domineret af landbrug. Oprindeligt bestod Avernakø af to selvstændige øer - Korshavn & Avernak. Men i 1937 blev de to øer forbundet med en dæmning, som kaldes Drejet.
Avernakø har en langstrakt form med 19 km strandlinie med gode badestrande og fiskevande. Der er et rigt fugleliv. Samtidig er der i enkelte vandhuller mulighed for at se og høre den sjældne klokkefrø.

Avernakøs kendetegn er majstræet, som kan ses i Avernak og Munke. Én gang om året, pinselørdag, samles beboerne omkring træet. Majtræet findes, foruden på Avernakø, kun på Strynø.
Vikingerne og dem før holdt også af Avernakø. I 1685 gjorde man et af de fornemste oldtidsfund i form af 6 guldskåle med soltegn. Fundene findes i dag på nationalmuseet. Men kopier kan ses i Avernakø Kirke.

Om Landhotellet
På Landhotellet kan du forvente en hjemlig atmosfære med masser af hygge og god hjemmelavet mad. Her øses gerne af vores viden om øens seværdigheder og ø-livet som sådan.
Køkkenet er nordisk inspireret og ikke mindst bæredygtigt med øens råvarer i centrum. Her er en stor og produktiv køkkenhave, opdræt af geder og kaniner og ikke mindst bruges naturens planter, bær og frugt. Avernakø byder også på rigtig godt kødkvæg og lam.


Periode: Hele året

Inkluderet i prisen:

1 x Overnatninger på Landhotellet
1 x Morgenmad
1 x Aftensmad
Cykel til rådighed
Færge t/r til Avernakø incl. bil
Dansk Rejsegaranti

Ikke inkluderet i prisen:

Drikkevare

Dag 1: Ankomst – via Lyø
Ø-færgen sejler i trekant-sejlads mellem Faaborg-Lyø og Avernakø, så det er muligt at stå af på Lyø – og efter et par timer sejler videre til Avernakø. (Det er op til Jer)
Ved ankomst til Avernakø – skal i blot følge hovedvejen, så ankommer i til landhotellet. 

Vi stiller gerne vores cykler til rådighed – og giver gode tip til en tur rundt på øen.
Om aftenen venter der et godt måltid baseret på øens råvarer samt en dejlig seng.
Måltider: - / - /  A
Overnatning: Avernakø Landhotel

Dag 2: Endnu en dejlig dag i Øhavet
Efter en dejlig morgenmad på Landhotellet, er der tid til endnu en dag ude på Øen. Måske er der tid til en god gå tur langs kysten eller har er du frisk på en dukkert?
Det er naturligvis muligt at have bagage stående – samt at komme tilbage og nyde en kop kaffe.

De sidste færger fra Avernakø afgår hhv. kl. 16:35 og kl. 19:10
Måltider: M / F / -
Overnatning: Avernakø Landhotel

 

*GAVEKORTET*
 Porto er inkluderet i prisen, og sendes med alm. post

 

**OBS** 
Skal det frem med posten inden Jul - Er sidste frist for bestilling  d. 17. DEC
 

Booking

GAVEKORT: Øhop & ophold - 2 personer

Antal 1.200,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Samson Travel er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 1999 Samson Travel A/S, Havnepladsen 5A, 9900 Frederikshavn, CVR: 31 37 36 62

Avernakø Landhotel

På den lille ø Avernakø midt i Det Sydfynske Øhav, ligger Avernakø Landhotel. Her på øens gamle skolebygning er skabt rammerne, som 100% matcher et ø-besøg i Øhavet.
Avernakø Landhotel Hovedvejen 10, Avernakø DK-5601 Faaborg E: gitte@avernak.dk T:+45 29 80 99 86
Hele året! I vinterhalvåret: Vi vil dog bede vore gæster anmelde deres ankomst dagen forinden, i form af en værelsesreservation eller bordreservation, på e-mail, telefon