Svampe og gastronomi

Turen starter med, at vi samler svampe i de smukke Svanninge Bjerge, hvor Bikuben har givet tilladelse til en svampetur. Medbring gerne en kurv og en lille kniv.  Efter nogle timer i skoven, hvor vi forhåbentlig får fyldt kurvene, går vi i skolekøkkenet på Sundskolen, hvor Charlotte styrer slagets gang. Vi ender med et bord dækket med de herligste svamperetter, som vi nyder i hinandens selskab. Undervejs bliver der serveret lidt god vin og fynsk øl. Gå ikke glip af denne spændende kulinariske oplevelse med svampe, hygge og god mad.

Charlotte Nielsen, kok på Glamsbjerg Efterskole og svampekyndig. Charlotte har stor passion for både gastronomi og svampe.

Leif H. Sørensen, naturvejleder på Trente Mølle Naturskole og foodie. Leif kender de sydfynske skove som sin egen bukselomme og formidler viden om naturen, herunder svampe.

 

Fredag 27/9 kl. 16.00 til ca. 21.30
Sted: Svanninge Bjerge og Sundskolen

Maks. 24 deltagere

Pris: 425 kr. pr. person inkl. mad og drikkevarer

Mødested oplyses ved tilmelding på:

 

Booking

Svampe og gastronomi

Antal 425,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Samson Travel er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 1999 Samson Travel A/S, Havnepladsen 5A, 9900 Frederikshavn, CVR: 31 37 36 62

Trente Mølle

Trente Mølle naturskole tilbyder mange forskellige aktiviteter og undervisning inden for biologi, miljø og friluftsliv. Vi tilstræber at undervisningen er en god blanding af teori og praksis, vi lægger dog vægt på at så meget af undervisningen og aktiviteterne som muligt foregår ude i felten.
Arrangør:
Trente Mølle
Trentevej 7
5672 Broby

Webside:www.trente.dk