Udsolgt

Svampenes forunderlige verden – svampetur

Tag med to garvede svampefolk på tur til Sollerup Skov.
I Danmark regner vi med at der er ca. 6 gange så mange svampe som der er planter!  Ca. 6000 arter, så der er nok at tage fat på. Hvordan skelner man de mange svampe fra hinanden og hvad er myter og virkelighed i svampenes verden. Vi dykker ned i svampenes biologi, deres leveforhold og til tider ekstreme specialisering. Hovedvægten vil være på at finde og lærer nogle af de spiselig svampe at kende, men også andre med en god historie vil blive hevet frem. 

Medbring gerne en lille kurv, en urtekniv eller lign, og praktik påklædning der passer til vejret.  Og ikke mindst må man rigtig gerne medbringe masser af svampe fra egen have eller egen jagtmarker.

Tid: Lørddag d. 28. september kl. 13.30 - 16.00
Mødested: Sollerup Skov. Nøjagtig møedested oplyses ved tilmelding.

Booking

Svampenes forunderlige verden – svampetur

Antal 50,00 DKK
Pris total 0,00 DKK

The product is sold out

Samson Travel er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 1999 Samson Travel A/S, Havnepladsen 5A, 9900 Frederikshavn, CVR: 31 37 36 62

Trente Mølle

Trente Mølle naturskole tilbyder mange forskellige aktiviteter og undervisning inden for biologi, miljø og friluftsliv. Vi tilstræber at undervisningen er en god blanding af teori og praksis, vi lægger dog vægt på at så meget af undervisningen og aktiviteterne som muligt foregår ude i felten.
Arrangør:
Trente Mølle
Trentevej 7
5672 Broby

Webside:www.trente.dk