Jul i Faaborg - Midtfyn 2018

Faaborg og Midtfyn inviterer til mange hyggelige juleaktiviteter for hele familien. Gør en god julehandel i Faaborg eller Ringe i den store juleuge. Jul i Klokketårnet med kagekonkurrence! Hør smukke julekoncerter i de forskellige kirker. Besøg vores smukke Faaborg Museum.

Hold jul og eller nytår på Hvedholm Slot, et eventyr af hygge og stemning, oplev deres smukke julestue. Se spændende Julesider fra Fyn og hele Danmark. Yderligere begivenheder kan findes på Kultunaut!

jul i faaborg
julemarked på egeskov

Julemarked på Egeskov

Fyns største julemarked, mellem veteranbiler og flyvemaskiner kan markedets gæster gøre en god handel. På Egeskov Julemarked oser det af stemning, når man besøger de ca. 110 markedsboder.

jul i tivoli

Jul i Danmark

Julen er den fest, der er forbundet med de fleste traditioner. Med hjemmebag, levende lys, udsmykning og intimitet er det måneden, hvor det danske begreb "hygge" virkelig får indhold...

hvedholm slot

Jul på Hvedholm Slot - åbent jul og nytår!

Oplev slottets smukke juleudsmykning og omgivelser! Jul på slottet er et eventyr af hygge og stemning, hvor gæsterne vartes op uden at bekymre sig om praktiske gøremål.