Lystfiskeri på Sydfyn - ved Faaborg, er et eldorado for lystfiskere

Er du lystfisker? så byder kysterne på Sydfyn, langs Faaborg og Øerne på et unikt fiskeri efter havørred. Mange gode oplevelser venter den, som opsøger dem, men det gode fiskeri er ikke kommet af sig selv. Det er resultatet af mere end 20 års målrettet indsats - for havørreden, dens levevilkår og for en bedre vandkvalitet. De korte afstande gør det let og hurtigt at skifte mellem fiskepladserne, når vejret ændrer sig. Gå på opdagelser og kombiner fangstsucceser med flotte naturoplevelser.

Lystfiskeri - Faaborg

Det Sydfynske Øhav er et eldorado for lystfiskere. Flere steder langs kysten og ved øerne Lyø og Avernakø, man kommer til med færge fra Faaborg, giver store muligheder for fangst af specielt havørred.

Knæk og bræk!

lystfisker ved sønderhjørne

Fiskemagasin Sydfyn - online

Den dansk-tyske Østersøkyst inviterer til fantastiske lystfiskeroplevelser. Hvad end man er nybegynder, der først lige skal til at træde ind i lystfiskeriets fascinerende verden eller man ....

 

køb fisketegn

Fisketegn

Fisketegn kan også købes på Faaborg Turistbureau i åbningstiden.

mad og drikke i Faaborg

Spisesteder og Caféer

Faaborg og Midtfyn er kendt for sine mange gastronomiske nydelser i form af mange skønne spisesteder. Hyggelige restauranter og caféer i byen, ved vandet eller på slotte/herregårde. Det er et madparadis!