Påske- og forår i Faaborg-Midtfyn!

Hej, kom til Faaborg! Påsken og især foråret er den smukkeste tid på året der byder på skønne udflugter, både i naturen - hvor alt spirer og summer af liv, eller på spændende museer. Vær aktiv som lystfisker, m.m.

Arresten er et museum med viden og oplevelser for hele familien, se udstillingen i kælderen Savn & brand, hvor man bevæger sig igennem en 100 år gammel forbrydelse! Faaborg Museum for Fynsk Malerkunst, påskejagt i museumshaven for børn! Smukke koncerter i kirker. Særudstilling i konservesgaarden. Lystfiskerkonkurrence. Endnu flere aktiviteter på Kultunaut! Se også de andre påskesider fra hele FYN!

Faaborg Arrest

Arresten - kom ind og bryd ud!

Arresten er et museum, som sætter tanker i gang hos både voksne og børn, når tremmedøren smækker. Hvordan er det at sidde i en arrest i dag? Og hvordan har det været før i tiden?

Hvedholm Slot

Påskeophold på Hvedholm Slot

Danske Slotshoteller byder på påskeophold. Ankomst med tjek ind i dobbeltværelse i hovedbygningen. Restauranten serverer en lækker påske 3-retter menu. Herefter nydes aftenkaffe og avec i salonen.

sportsfiskeri

Påskekonkurrence i Faaborg sportsfiskerklub

Påskekonkurrencen er klubbens store arrangement, hvor der må fiskes fra kysterne omkring Fyn og tilhørende øer fra skærtorsdag til 2. påskedag.

øhop

Øhop - Besøg Lyø, Avernakø, Bjørnø eller Svelmø...

Perler på en snor i Det Sydfynske Øhav

mad og drikke i Faaborg

Spisesteder og Caféer

Faaborg og Midtfyn er kendt for sine mange gastronomiske nydelser i form af mange skønne spisesteder. Hyggelige restauranter og caféer i byen, ved vandet eller på slotte/herregårde. Det er et madparadis!