Påskeferie i Faaborg

Hej, kom til Faaborg! Påsken og især foråret er den smukkeste tid på året der byder på skønne udflugter, både i naturen - hvor alt spirer og summer af liv, eller på spændende museer. Vær aktiv som lystfisker, m.m.

Arresten er et museum med viden og oplevelser for hele familien, se udstillingen i kælderen Savn & brand, hvor man bevæger sig igennem en 100 år gammel forbrydelse! Faaborg Museum for Fynsk Malerkunst, påskeværksted for børn, skab aftryk i ler! Særudstilling i konservesgaarden. Endnu flere aktiviteter på Kultunaut! Se en samlet kalender for uge 11-13! Se også de andre påskesider fra hele FYN!

Faaborg Arrest

Arresten - kom ind og bryd ud! Tag med på rundvisning

Arresten er et museum, som sætter tanker i gang hos både voksne og børn, når tremmedøren smækker. Hvordan er det at sidde i en arrest i dag? Og hvordan har det været før i tiden?

påskeværksted på Faaborg Museum

Påskeværksted for børn - Faaborg Museum

Klimaforandringerne viser os en natur fyldt af menneskelige aftryk og som en del af udstillingen Jordforbindelser inviteres du til at skabe dine helt egne aftryk i ler. Deltag i et spændende værksted!

Hvedholm Slot

Påskeophold på Hvedholm Slot

Danske Slotshoteller byder på påskeophold. Ankomst med tjek ind i dobbeltværelse i hovedbygningen. Restauranten serverer en lækker påske 3-retter menu. Herefter nydes aftenkaffe og avec i salonen.

falsled kro

Påskeophold på Falsled Kro

Ren afslapning i hyggelige forårsomgivelser med for eksempel en god bog og gåtur i vores smukke have. Vi glæder os til at byde hjertelig velkommen til hyggelige påskedage på Falsled Kro!

sportsfiskeri

Påskekonkurrence i Faaborg sportsfiskerklub

Påskekonkurrencen er klubbens store arrangement, hvor der må fiskes fra kysterne omkring Fyn og tilhørende øer fra skærtorsdag til 2. påskedag.