Gå til indhold
Logo VisitFaaborg
©  Foto:

Askeris Bed and Breakfast

Askeris er en slægtsgård beliggende lidt udenfor Faaborg med en enestående udsigt over det sydfynske øhav. Området er velegnet til cykelture, vandreture og rideture. Cykelrute 8, Østersøruten, øhavsstien og riderute sydfyn går tæt forbi os. Certificeret som Bed & Bike.

En staldlænge er indrettet med 3 dobbelt-værelser, hvoraf det ene også kan fungere som familierum, 2 badeværelser, og stort fælles opholdsrum med åbent køkken. Der er børnevenlige omgivelser med stor have / skov med mulighed for leg, boldspil og ophold. 1 km til badestrand. I tilknytning til værelserne er terrasse med grill og bålplads. Vi har faciliteter til familietræf og til overnatning med hest (høhotel).

Alle priser er incl. morgenmad og linned.
Dobbeltværelse 650 kr.
Familierum pr. døgn 1100 kr.
Enkeltværelse 500 kr.

Opredning pr. døgn 250 kr.
Barneseng 50 kr.

Høhotel
Askeris Bed & Breakfast er et hyggeligt, kystnært overnatningssted, for både hest og rytter.

Vi kan tilbyde 2 dejlige store græsfolde med mulighed for læ / skygge til hestene. Rytterne kan vælge at overnatte i vores B&B med udsigt til foldene, eller slå telt op på plænen ved foldene. Der er gode parkerings forhold for bil og trailer.

Nærmeste indkøbsmulighed og spisested er i Faaborg (3.5 km) Fynbus har stoppested 100 m fra Askeris. Vi kan tilbyde at køre jer ind til byen, hente fx den ene tilbage til traileren eller transportere jeres bagage. På Askeris Bed & Breakfast er der desuden mulighed for at købe madpakke til dagens ridetur.

Priser:
Hest på fold, 50 kr.
B&B dobbeltværelse incl. linned og morgenmad 650 kr.
Telt på plænen pr. person 50 kr.
Morgenmad pr. person 50 kr.
Madpakke 50 kr.
Transport af personer og bagage pris efter aftale.

Share Your Wonders: