Gå til indhold
Logo VisitFaaborg
©  Foto:

Bjørnø, hytter v/Evald Petersen

En lille familie-naturcamp, ejet af Evald Pedersen - en ægte Bjørnø-bo, som er født på og har levet hele sit liv på Bjørnø.

Kom oplev en ferie på smukke Bjørnø. Bjørnø er beliggende i det sydfynske øhav og du kommer til øen med færgen fra Faaborg - overfartstiden er blot 17 minutter.

I den gamle smukke æbleplantage med udsigt over havet, er der mulighed for overnatning i feriehytter på primitiv plads, som er meget børne- og dyrevenlig. Der kører ikke biler på øen, men der er parkeringspladser på havnen i Faaborg. - Og Hytter på Bjørnø ligger blot 150 meter fra færgen.

Pladsen ligger nær stranden, og tilhører en smuk lille gård. Fredeligt ligger den - stilheden brydes kun af fuglenes sang. På pladsen finder du et primitivt køkken, bålplads med brænde, vand, el, og et toilet.

Alle er velkomne - og du kan tage din hund og kat med på besøget.

Om Hytterne: Hytterne er træhytter. Der er dør med vindue i hytten samt et vindue med udsigt til pladsen. Det er ikke tilladt at ryge i hytterne, men det er tilladt at ryge i det fri. Soveposer eller sengetøj skal medbringes.

Foran hytterne findes en stor trampolin og karrussel. Der er opstillet havemøbler til fri benyttelse. Der er cykelskur - så cykler kan stilles i tørvejr.

Der er adgang til køkken- og kogefaciliteter, ligesom der findes bålplads med mulighed for at grille. Der findes ingen købmand eller spisesteder på øen - men der kan handles i Faaborg.

Hytter på Bjørnø med 3 eller 4 køjer.
Prisen er 400 kr. for en 4-mands hytte pr. nat.

Share Your Wonders on: