Gå til indhold
Logo VisitFaaborg
©  Foto:

Egeskov Marked

Egeskov Marked

Egeskov Marked besøges hver år af omkring 60.000 glade besøgende, kræmmere, hestehandlere, landevejsriddere og andet godtfolk. 

Kræmmere og hestehandlere har Egeskov Marked som fast punkt på programmet og har ofte samme stadeplads år efter år. Markedspladsen er åben fra kl. 9 til kl. 21, og der er gratis adgang til markedspladsen. Der er kræmmere som lukker ned før kl. 21.00 p.g.a. mørke. Der sker altid noget på Egeskov Marked, og gennem hele dagen er der åben i forlystelser, kroer og kaffehuse, hvor man kan hygge sig med venner eller møde nye mennesker i festligt lag.

Egeskov Marked er et af Danmarks største kræmmermarkeder med mere end 350 kræmmere og 900 stadepladser. Her kan man altid finde både gammelt og nyt, og ofte gøre end god og uforglemmelig handel. Landevejens farende svende er en fast bestanddel af ethvert Egeskov Marked, ligesom ritualerne ved Tingstedet ved Kværndrup Forsamlingshus sætter sit præg på markedet. Torsdag efter markedet kåres året stodderkonge.  3. onsdag i september Egeskov Marked - så ses vi ?

Se mere på www.egeskovmarked.dk

Share Your Wonders on: