Gå til indhold
Logo VisitFaaborg
©  Foto:

Faaborg Middagsretter

Kom til kulturkulinarisk middag og oplev de klassiske Faaborg Middagsretter serveret på nye måder

En håndfuld af egnens bedste spisesteder nyfortolker fem af de originale Faaborg Middagsretter. Så kom og vær med når de i alt ti retter – de fem originale og de fem kreative nyfortolkninger – bliver serveret i autentiske omgivelser.

Mellem retterne fortæller tidligere fabrikschef Jørn Caben og udviklingschef Henrik Kirkegaard om tiden på fabrikken og udviklingen af middagsretterne. Borgmester, Hans Stavnsager, vil også byde ind med en anekdote fra barndommen i 70’ernes Faaborg.

Menu:

Faaborg Leverpostej  fortolket af Cafe Fruens Vilje:
Kalveleverterrine-Rødbedehumus-Portvinssky-Rødbede-Rugchips og ærteskud

Boller i Karry fortolket af Barlebo Ost og Soze:
Rød karrysauce med kalkunboller i sticky lemon med sesam

Hjerter i flødesovs fortolket af Vejkanten Falsled:
Artiskokhjerter i plantefødesovs af blomkål og havremælk med persillepesto, valnødder og tyttebær

Gule Ærter fortolket af Brobyværk Kro:
Sprængt svinekæbe, serveres med glaserede rødbeder, hertil  skum af gule ærter, perleløg og syltede sennepskorn

Risengrød fortolket af Thaisenhus:
Strøgsukkertanker over risengrød i flere kombinationer

Drikkevarer vin, øl og vand købes hos Vinbanken som i aftenens anledning rykker ind med en pop-up bar i Tulip-bygningen.

Share Your Wonders: