Gå til indhold
Logo VisitFaaborg

Faaborg Påskefestival

Foto: Papirklip af Sonia Brandes for VisitFaaborg

Faaborg Påskefestival løber for anden gang af stablen fra den 1. til den 10. april 2023.Vi er allerede i gang med at arrangere næste års festival. Måske kommer den til at se ud som arrangementerne i 2022 - måske kommer der nyt. Følg med på siden her. Fra efteråret begynder vi at opdatere.

Faaborg

Foto: VisitFaaborg
Påske på Egeskov | Påskebanner med Egeskov slot og påskepynt

Påske

Foto: Egeskov
Danmarks ældste vandmølle Kaleko Mølle med anemoner | Faaborg Påskefestival | VisitFaaborg

Festival

Foto: VisitFaaborg

Påsken og foråret skal fejres!

Faaborg Påskefestival 2022 løb for første gang af stablen i købstaden Faaborg og på Egeskov på Midtfyn fra den 9. til den 18. april.

I 2023 er det planen, at vi endnu en gang fejrer forårets komme og derned påsken, og du skal være velkommen! Vi har planer om et endnu bredere program og endnu flere arrangementer med bl.a. udstillinger, koncerter, klokkespil, vandringer, påskeæggejagt, papirklip og meget meget mere.

Så sæt kryds i kalenderen allerede nu!

Foto: VisitFaaborg
Foto: VisitFaaborg
Foto: VisitFaaborg

Velkommen til Faaborg Påskefestival 2023 - vi vil glæde os til at se dig og din familie eller venner!

Ud i naturen i Påsken!

Før eller efter en god påskefrokost trænger man måske til lidt frisk luft. Der er flere mulighed for at få luftet krop og sjæl på til fods og på cykel.

Du har "Vandets veje" for børn med start fra Kaleko Mølle kun to km nordøst for Faaborg. Der er det usynlige teaterstykke "Under isen", du går efter køb af en app ved Baggårdteatret - eller måske en tur på mountainbike, også for børn: Mammut Trail, du finder i Svanninge Bakker.

Tilgå tilbuddene her via de fire menupunkter, der også kan føre dig en tur ud i Det Sydfynske Øhav og øerne Lyø, Avernakø og Bjørnø.

Share Your Wonders: