Gå til indhold
Logo VisitFaaborg
©  Foto:

Julemarked på Boltinggaard Gods

Hyggeligt julemarked for hele familien på Boltinggaard Gods

Julemarkedet er en tilbagevendende tradition hvor familier vil kunne samles og fejre den første weekend i advent. Godsejerne Nicoline og Peter, samt vi hos CHPevent glæder os utrolig meget til igen at kunne åbne dørerne op for de mange udstillere samt de juleglade gæster, som vil benytte weekenden til at kigge forbi julemarkedet, i de smukkeste rammer på Boltinggaard Gods.

Julemarkedet og de over 70 udstillere vil præsentere alt hvad hjertet kan begære af spændende ting såsom julepynt, brugskunst, lækre delikatesser, juletræer, dekorationer, julegodter, glaskunst, mode og andre spændende julegaveidéer. De storslåede og hyggelige rammer bidrager til at fuldende oplevelsen, og derved netop skabe en kommende familietradition.

Skulle sulten eller tørsten melde sig, alt imens man går rundt og nyder rammerne, familien og aktiviteterne, vil der også være flere drikke og bespisnings muligheder, som byder på alle julens lækkerier.

Der vil også være mange aktiviteter for alle aldre, kommer løbende.

Betaling
Det er muligt at hæve kontanter og betale med dankort ved indgangen. Bemærk at ikke alle udstillere tager dankort på standene, derfor er det en god idé at have kontanter med hjemmefra.

 

 

Share Your Wonders on: