
Påskemenu i Magasingården
Vi tilbyder 3 retters påskemenu
Forret :
Citronmarineret laks anrettet med stenbidderrognscreme, lime og krydderurter. Hertil friskbagt brød og smør.
Hovedret :
Lammeculotte stegt med rosmarin og hvidløg anrettet med selleripuré, pommes anna, timianbagte rodfrugter, langtidsbagte tomater og kraftig rødvinsauce.
Dessert :
Fyldte påskeæg anrettet med ristede pistaciekerner og hjemmelavet mangosorbet.
Pris pr. Couvert : 350 kr.
Magasingårdens åbningstider i Påsken:
1. april : 10-12 (brunch), 12-15 (frokost), 18-23 (aften - køkkenet lukker kl. 20.30)
2. april : 10-12 (brunch), 12-15 (frokost)
3.-5. april : lukket
6. april : 12-15 (frokost), 18-23 (aften - køkkenet lukker kl. 20.30)
7. april : 12-15 (frokost), 18-23 (aften - køkkenet lukker kl. 20.30)
8. april : 10-12 (brunch), 12-15 (frokost), 18-23 (aften - køkkenet lukker kl. 20.30)
9. april : 10-12 (brunch), 12-15 (frokost), 18-23 (aften - køkkenet lukker kl. 20.30)
10. april : 12-15 (frokost)