Gå til indhold
Logo VisitFaaborg
©  Foto:

Påskeudstilling i Galleri Korinth

Galleri Korinth har i april måned fornøjelsen at præsentere en soloudstilling med Karsten Auerbach,
vi holder fernisering den 9.april kl 14-17.

Kan du lide mennesker? Udstillingen på Galleri Korinth myldrer med dem. Det er ikke passive objekt-kroppe. De vil noget. Og gestikken, bevægelserne og kropssproget er på en gang så fortællende og abstrakt, at vi alle kan digte med. Billederne er mere koreograferede end komponerede, og der er stor spændvidde: Nogle er skabt af hurtige, enkle, fjernøstlige tuschstrøg op mod kalligrafiske felter, der ved nærmere eftersyn viser sig også at være figurer. Akrylmalerierne går fra det flygtige, skitseagtige til det stramme og grafiske. Enkelte figurer bryder ligefrem rammerne. Andre lader modvilligt deres indre kampe omslutte af den ro og skønhed, som guldets lys i årtusinder har tilføjet menneskets kunstudtryk.

Det er over 40 år siden Karsten Auerbach havde sin debut på Filosofgangen i Odense. De sidste 23 år, hvor billedkunsten har været fuldtidsarbejde, har han utrætteligt bragt den i spil med helt andre fagligheder for at undersøge, hvad den egentlig KAN dér uden for sine egne cirkler. Det korte svar er, at kunsten genfinder menneskeligheden, når de systemer, vi skaber, tager overhånd.

Udstillingen åbner den 9.april kl 14 og kan ses lørdage og søndage frem til den 24.4 fra kl 11 til kl 17, vi holder også åbent 2.påskedag den 18.april.

Share Your Wonders: