Logo VisitFaaborg

PG2 - Haastrup, ferielejlighed

PG2 er beliggende i Håstrup en lille landsby 11 km nordvest for Fåborg i naturskønne bakkede omgivelser og med 8 km til hoveddelen af Svanninge Bakker, 4 km til den lille havneby Faldsled og 5 km til Damsbo Strand.

Tilbage i tiden har der været frugtplantage på ejendommen og senest har der været administration/ kontor for en handelsvirksomhed på husets 1. sal. Det tidligere kontor er omdannet til en ferielejlighed på ca. 100 kvm., der dels bærer præg af det tidligere kontor, af at være en del af en privat bolig samt af ejerens interesse for Mercedes veteran biler. 

Lejligheden har egen indgang, the-køkken, bad og adgang til have/ gårdsplads. Sovepladserne er en king size dobbeltseng med elevation og to sovesofaer til en opredning hver (i alt 4 sovepladser). Spisebord til 6 personer, sofagruppe (sovesofaer), TV og radio samt gratis adgang til internet. Der-udover kan tillejes separat soveværelse med queen size dobbeltseng og spisebord/ opholdsplads til 2 personer. Lejligheden er røgfri og der kan max. overnatte 6 personer.

Priser:
550,- kr. pr. døgn for 2 personer (King size seng)
100,- kr. pr. opredning (sovesofa, max. 2)
300,- kr. for 2 ekstra personer i eget soveværelse (Queen size seng)Sengetøj, el og vand er inkluderet i prisen
Ingen forplejning
Ingen off. transport