Ravnsborg Sommermarked 2019

Foto: Faaborg Turistbureau
Begivenheder
Begivenheder
Adresse

Hågerupvej 33

5600 Faaborg

Kontakt

Besøg Jim Lyngvilds hjem RAVNSBORG midt i den fantastiske sydfynske natur. Kom ind i huset, besøg gudehovet i baghaven (stedet hvor asatroende tilbeder deres guder), og oplev Fyns største vikingelejr. Masser af boder med mad og gaveideer.

En tradition er skabt og Jim Lyngvild åbner igen dørene til sin smukke vikingeborg.

Modedesigneren, forfatteren og multikunstneren Jim Lyngvild, åbner igen i år dørene for publikum til et af Danmarks smukkeste huse og nu fyns største vikingemarked. Her kan man nyde den smukke vikingeborg indefra, se verdens eneste Gudehov samt den nybyggede, mere end 10 meter høje palisade og lade sig inspirere af det smukke landskab som omkranser vikingeborgen.

Siden det første marked blev afholdt i 2015, har interessen været støt stigende. Således var der flere end 8.500 mennesker forbi hans julemarked i 2018. "Vi har med de to årlige markeder skabt en tradition, som mange glæder sig til. inkl. mig selv. Vi har mange gengangere, som man efterhånden får et forhold til. Der er bare en god, afslappet og hyggelig stemning" udtaler Jim Lyngvild.

Særligt udvalgte udstillere fra hele landet glæder sig til at forkæle de besøgende med kendte mærkevarer og unik håndværk. Udstillerne sælger alt lige fra smykker, tasker, boligdesign, skønhedsprodukter, parfume, brugskunst og håndværk, blomster og meget mere. Der vil være smagsprøver på mange lækre fødevarer og mulighed for at købe mad og drikke hos fødevareudstillerne. Der er noget for enhver.

Vikingeborgen Ravnsborg er en af Danmarks smukkeste boliger på 750 kvm. Jim Lyngvild har selv tegnet og været bygherre på den imponerende bolig af træ og den er virkelig et besøg værd. Den er en hyldest til det nordiske, naturen og landskabet.

Jim Lyngvild og alle udstillerne glæder sig rigtig meget til at byde alle hjertelig velkommen til 4 fantastiske dage med shopping, forkælelse, spændende varer, smagsoplevelser, hestevognskørsel m.m

OBS! Området er ikke egnet for gangbesværede.

Adresse

Hågerupvej 33

5600 Faaborg

Facilities

Vikinge begivenhed

Store lokale begivenheder

Marked

Opdateret af:
Faaborg Turistbureau