Gå til indhold
Logo VisitFaaborg
©  Foto:

RiddleHunt Faaborg

Tag på byvandring i Faaborg og løs mysteriet om Faaborgpigen. Gå ind på Faaborg Turistbureau og køb et RiddelHunt hæfte og begiv jer ud på en sjov RiddelHunt hvor Faaborgs nye og gamle seværdigheder er med til at give jer navnet på pigen med de smukke brune øjne.

I skal nu begive jer ud på en byvandring, som er ulig noget, I har prøvet før - Løs gåder, knæk koder og opklar mysteriet.

Som helt ung havde den verdensberømte forfatter H.C. Andersen en stormfyld, men ugengældt forelskelse i en ung pige fra Faaborg. Hans kærlighed til hende, skulle efter sigende have inspireret fortællingen om Toppen og Bolden, også kaldet Kærestefolk. Men ingen ved, hvem den unge Faaborgpige var.

Gå først ind på hjemmesiden escaperoom-riddlehouse.dk/riddlehunts/faaborg og bestil en riddlehunt.

Hent herefter riddlehuntæsken på Faaborg Turistbureau - husk noget at skrive med - og begiv jer herefter ud på en sjov riddlehunt i købstaden Faaborg.

Undervejs vil I stoppe ved nogle af Faaborgs både nye og gamle seværdigheder.
Her skal I løse en gåde eller knække en kode for at komme videre.
Ved hvert stop skal I finde et ord som kan bruges i en kryds og tværs.

Alle svarmuligheder er titler eller dele på titler af H.C. Andersens værker. Når I har fundet alle de korrekte værker, skal I finde de lodrette ord som giver jer svaret på hele opgaven.

Når I har fundet svaret, skal I begive jer tilbage til turistkontoret og fortælle Faaborgpigens navn. I vil så få en lille belønning.

Varighed ca. 1 time

Pris for en Riddlehunt er kr. 75,- pr. person

Målgruppe: Familier med børn ned til 7 år.

Riddlehunt Faaborg er et samarbejde mellem Riddlehouse Escape Room, Vores Faaborg & Egn og VisitFaaborg.dk

Share Your Wonders: