Gå til indhold
Logo VisitFaaborg
©  Foto:

Vandretur i Syrenland

Vi gentager de sidste års succes og gentager Den store Syrenvandretur. Når syrenerne blomstrer, flankeret af guldregn og skovmærke, og farver landskabet lilla og fylder luften med spæd sommerduft, så bliver Sydfyn ikke smukkere. Så er det tid at få snøret vandrestøvlerne og komme ud. Tag med arkæolog Poul Baltzer Heide fra Øhavsmuseet Faaborg og naturvejleder Leif H. Sørensen fra Trente Mølle på tur i det sydfynske syrenlandskab. Turen starter ved Knabegaarden og går over Gl. Stenderup over Trente Mølle og Trebjerg for at slutte ved Dronningeudsigten, hvor vi kører i halvdelen af bilerne tilbage. Turen er på ca. 8 km og i let kuperet terræn.

Undervejs vil Poul og Leif øse ud af deres viden om områdets kultur og naturhistorie. Selvfølgelig vil syrenerne være i centrum, men der vil også blive plads til at fortælle om rigtig meget andet. På Knabegården vil Lars Schroll Andersen fortælle om dyrkning af asparges, og der vil blive mulighed for at købe lidt med hjem til aftensmaden.

Vi laver transporten i egne biler for at holde prisen ned. Således at halvdelen af bilerne kører den ene vej, mens den anden halvdel kører den anden vej. Oplys venligst antal passagerr/antal ledige pladser i bilen ved tilmelding.

Mødested P-pladsen v/Knabegaarden, Odensevej 210, 5600 Faaborg. Pris 125 kr. inkl. et glas Syrensnaps.

Share Your Wonders: