
Verdensmaden i Øhavet
Tag dine waders på og fang ingredienserne til din aftensmad i det smukke øhav. Retterne laves over bål under kyndighed vejleding.
Det sydfynske Øhav bugner med varer, man kan tage med ind i sit køkken. Tang, rejer, krabber og en masse spændende planter fra strandene - blot for at nævne noget af det.
Verdens gadekøkkener vrimler med små lækre retter og hapser, der egner sig fortrinligt til bålmad, men selvfølgelig kan man også lave dem hjemme i sit køkken.
På denne workshop kombineres de to ting: Iført waders høstes noget af øhavets guld, som derefter fusioneres med smage fra alverdens gadekøkkener over bålet.
Pris: 375 kr.
Tidspunkt: 29. maj, klokken 15.00 - 19.00
Tilmelding nødvendig. Max 20 deltagere fordelt på fire hold.
Lokale undervisere
Undervisere er naturvejlederne Tue Skovgård Larsen og Leif H. Sørensen fra Trente Mølle Naturskole, der begge har mange års erfaring med Vild Mad. Tue har skrevet en kogebog om mad fra havet og Leif er uddannet Vild Mad guide. Og så elsker de at nørde i mad.
Geopark Dage i Geopark Det Sydfynske Øhav
Arrangementet er en del af Geopark Dage, hvor du kan opleve friluftsaktiviteter, lokal mad og ny viden om den lokale natur-, kultur- og geologi-historie i UNESCO Global Geopark Det Sydfynske Øhav.
Se hele programmet for Geopark Dage 2025.