Oplev Faaborg - film

Videoer - oplevelser i Faaborg!

Uanset om du er til lystfiskeri, rideture, vandreture på øhavsstien, hygge med en frokost på havnen eller noget helt femte, har du her nogle smagsprøver i levende billeder, der måske kunne inspirere dig til en tur til det sydfynske.

Lyø, Avernakø, Bjørnø og Ærø kan man besøge med færgeafgange fra den bynære Faaborg Havn. Naturområderne Svanninge Bakker og Svanninge Bjerge med afmærkede vandrestier som Øhavsstien ligger kun fire km. nord for købstaden. Under alle omstændigheder – og uanset hvad du er til – vil vi ønske dig en god ferie!

Faaborg - oplev den smukke gamle købstad!

Faaborg Havn - en del af den gamle købstad, video

Faaborg Havn er en hyggelig og levende del af købstaden, der første gang nævnes i historien i 1229. Faaborg Havn - "lige midt i byen" og porten til Det Sydfynske Øhav.

Lystfiskeri - Faaborg

Det Sydfynske Øhav er et eldorado for lystfiskere. Flere steder langs kysten og ved øerne Lyø og Avernakø, man kommer til med færge fra Faaborg, giver store muligheder for fangst af specielt havørred.

Knæk og bræk!

Syrener video

Riderute Sydfyn - 75 km. ridesti, video

Afmærket ridesti i det sydfynske: Riderute Sydfyns 75 over bakker, igennem herregårdsskove og over marker. Flere steder med en fantastisk udsigt ud over Det Sydfynske Øhav.

Cykelferie ved Det Sydfynske Øhav, video

Små veje, skove, børnevenlige strande og bakkelandskaber hvorfra der er en fantastisk udsigt ud over Det Sydfynske Øhav. Cykelferie i det sydfynske.

Øhavsstien - vandring i det sydfynske, video

220 km. afmærkede vandrestier rundt om Det Sydfynske Øhav. Fra landsbyen Faldsled i vest til landsbyen Lundeborg i øst. Over Faaborg, Svendborg, Tåsinge, Langeland og Ærø. Vandring når det er smukkest.