Fotograf Jørn Ungstrup

Vinterferie i Faaborg & Midtfyn

Vinterferien i Faaborg og på Midtfyn 2019 indbyder til at gå på opdagelse i spændende museer. Arresten er et museum med viden og oplevelser for hele familien. Man kan bl.a. bevæge sig igennem en 100 år gammel forbrydelse! Faaborg Museum for Fynsk Malerkunst, kunstskattejagt, lån et kunstkit og leg kunstner for en stund.

Besøg den smukke hollandske vindmølle Egeskov Mølle. Se de inspirerende små videoer! Se en samlet kalender for hele februar her! Endnu flere aktiviteter på Kultunaut! Besøg de andre vinterferiesider fra hele FYN eller fra resten af Danmark!

Faaborg Arrest

Arresten - kom ind og bryd ud!

Arresten er et museum, som sætter tanker i gang hos både voksne og børn, når tremmedøren smækker. Hvordan er det at sidde i en arrest i dag? Og hvordan har det været før i tiden?

vinterferie på Avernakø

Kvalitetstid med børn på Avernakø!

Der er dømt hygge, når vi besøger dyrene i stalden, arbejder kreativt med horn, sten og pels, går tur på stranden og oplever dyrepasserens hverdag på en ø. Dertil kommer masser af god mad....

mad og drikke i Faaborg

Spisesteder og Caféer

Faaborg og Midtfyn er kendt for sine mange gastronomiske nydelser i form af mange skønne spisesteder. Hyggelige restauranter og caféer i byen, ved vandet eller på slotte/herregårde. Det er et madparadis!