Ravnsborg Julemarked

Kom ind i Jim Lyngvilds hus Ravnsborg og besøg verdens eneste gudehov. De mange udstiller byder på smagsprøver og gode tilbud på julegaverne og vikingerne har slået lejr på grunden. Mød selvfølgelig også manden bag det hele, Jim Lyngvild. Alt sammen indpakket i den fantastiske sydfynske natur.

I år vil mere end 35 stande byde på alt fra cremer og parfumer, til øl, vin, smykker, tøj, slik, brugskunst, keramik og meget, meget mere. Og selvfølgelig kan den lille eller store sult stilles.

Praktisk info

Hunde er meget velkomne, så længe de er i snor og kan færdes blandt mange mennesker og andre hunde. Betalingsmidler. Kontanter kan bruges alle steder. De fleste steder tager de mobilepay og få steder tager de imod Visa/Dankort mf. Toiletter. Der er opsat 10 toiletter samt 1 handicaptoilet ved ind/udgangen. Pusleplads er der desværre ikke. Dog kan man med fordel bruge toiletvognen med handicaptoilet, hvor der er god plads. Opvarmning af mælk kan vi være behjælpelige med i køkkenet. Barnevogne er meget velkomne. Vær dog OBS på at det ikke er muligt at tage vognen med ind i selve huset.

Egen mad og drikke er selvfølgelig velkommen. Det store telt er udfyldt med borde og stole. Parkering. Den lokale landmand stiller sin mark for enden af grusvejen til rådighed for parkering. Pris xx,- Handicapparkering i hjørnet af marken som er tættest på hestevogn og Ravnsborg. Pris xx,- Hestevogne vil køre mellem parkeringspladsen og Ravnsborg. Pris 10,- pr. vej. Kørsel op til Ravnsborg er desværre af sikkerhedsmæssige grunde, kun muligt via hestevognene.

Entré 50 kr. Børn under 10 år 20 kr.

OBS! Området er ikke egnet forgangbesværede.

Åbningstider / Tidspunkter

30/11/2019 - 08/12/2019 Lørdag, Søndag 10:00 - 16:00

Del denne side

Opdateret af:

Faaborg Turistbureau hara@fmk.dk
 

Kontakt

Adresse

Hågerupvej 33
Korinth
5600 Faaborg

Fakta

 • Type

  • Marked
  • Jul
  • Julemarked
  • Store lokale begivenheder
  • Vikinge begivenhed

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 10.341948323315
Latitude : 55.164801079852