Gå til indhold
Logo VisitFaaborg
Hvidt papirklip af kunstner Sonia Brandes | Faaborgs ikoniske bygninger klippet i papir

Påskedage i Faaborg

Foto: Papirklip af Sonia Brandes for VisitFaaborg

Påskedage i Faaborg 2023 løber for anden gang af stablen fra den 1. til den 10. april i Faaborg og på Egeskov. Vi er allerede i gang med at planlægge årets påskeuge med events over hele ugen. Se de pt. planlagte events her. Følg med på siden herunder, som løbende bliver opdateret.

Påsken og foråret skal fejres!

Faaborg Påskefestival løb for første gang af stablen i købstaden Faaborg og på Egeskov på Midtfyn i påskeugen 2022.

Igen i år fejrer vi forårets komme og påsken, og du skal være velkommen! Vi har planer om et endnu bredere program med bl.a. udstillinger, koncerter, klokkespil, vandringer, påskeæggejagt, papirklip og meget mere.

Så sæt kryds i kalenderen allerede nu!

Ud i naturen i Påsken!

Før eller efter en god påskefrokost trænger man måske til lidt frisk luft. Der er flere mulighed for at få luftet krop og sjæl på til fods og på cykel.

Du har "Vandets veje" for børn med start fra Kaleko Mølle kun to km nordøst for Faaborg. Der er det usynlige teaterstykke "Under isen", du går efter køb af en app ved Baggårdteatret - eller måske en tur på mountainbike, også for børn: Mammut Trail, du finder i Svanninge Bakker.

Tilgå tilbuddene her via de fire menupunkter, der også kan føre dig en tur ud i Det Sydfynske Øhav og øerne Lyø, Avernakø og Bjørnø.

Share Your Wonders on: