©  Foto:

Bittenhus

Bittenhus ligger perfekt: En spytklat fra Nakkebølle Skov, et stenkast fra Øhavet og ganske få åretag fra den hyggelige havn i Fjællebroen. Det er et oplagt sted til en lejrskole, et kursus, et dagsarrangement, et personale-arrangement eller andet.

Bittenhus skaber de perfekte rammer om et godt arrangement. Med eller uden én af vores naturvejledere kan børn, unge og voksne få nogle formidable oplevelser og udfordringer med Øhavets natur og friluftsliv. Ekspeditioner på lavt vand med undersøgelser af dyr og planter. Udforskning med snorkel. Fiskeri med net og stang. En vadetur til Svelmø, en kajaktur til Avernakø eller en vandretur på Øhavsstien, som går lige forbi. Ring evt. og snak med vores naturvejleder Ulrik, der ved alt om aktivitetet i og på havet og vil kunne hjælpe med at arrangerer det meste.

Stedet kan, i det omfang det ikke bliver brugt til andet, som tidligere lejes af private. Andre arrangementer har dog fortrinsret. To velholdte bygninger på i alt 276 kvadratmeter rummer 34 sovepladser fordelt på 3 lederrum og 2 sovesale. Grunden på 3600 kvadratmeter er lukket og tryg også for små børn.

Bittenhus giver med sin placering nær Det Sydfynske Øhav unikke muligheder for aktiv udendørs undervisning, hvor vi sætter fokus på naturen og friluftsmulighederne i det kystnære vand. Alt afhængig af jeres alderstrin, antal og ønsker, sammensætter vi et aktivt undervisningsforløb, der giver jer oplevelser og indsigt i Øhavets natur. Om det er vandreturen til Svelmø, snorkelturen i det lave vand eller kajakintroduktionen, der bedst matcher jeres ønsker om et lejrskoleinput, finder vi ud af i fællesskab. Men pas på, for det bliver sjovt, og sikkert vådt! Kontakt vores naturvejledere for at høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde alt efter sæson og kalender, så snakker vi om det.