Hotel Faaborg Fjord, Mødested

Foto: HORESTA
Møder og konferencer
Venues
Adresse

Svendborgvej 175

5600 Faaborg

Kontakt

E-mail:info@hotelfaaborgfjord.dk

Telefon:62611010

Rammerne for konferencer og møder på Hotel Faaborg Fjord er sat i professionelle, ny renoverede faciliteter, indvendigt som udvendigt. Lokalerne bidrager både til et højt fagligt fokus og giver et forfriskende pust af luft, lys og liv.

På Hotel Faaborg Fjord kan vi afholde alle former for møder og konferencer. Ikke 2 konferencer eller møder er ens, og hos os er alle konferencer tilpasset efter behov. Vi sørger for, at tidsplaner overholdes, og at logistikken fungerer perfekt, så I kan koncentrere jer om de vigtige ting – jeres kursister. Succes afhænger ofte af de små detaljer. Velsmagende måltider og en hyggelig atmosfære er vigtige faktorer, når det handler om gode frugtbare møder. Vi er åbne for ønsker og deltager gerne aktivt i planlægningen af jeres fremtidige møder, kurser og konferencer. Kontakt Konference- og Receptionschef Charlotte Johansen på konference@hotelfaaborgfjord.dk eller ring på T: 63 60 61 66 og hør mere.

Alle vores lokaler er udstyret med moderne AV- og it-faciliteter, projektor, trådløs udskrivning, sekretariat, og så er der trådløst internet (fibernet) på hele hotellet. Teknisk assistance stilles til rådighed ved enhver konference.

Adresse

Svendborgvej 175

5600 Faaborg

Facilities

Restaurant (/a la carte)

Parkering

★★★★

Mødestedsklassificeret

Maks. siddepladser i teaterarrangement (700)

Antal gruppeværelser (7)

Antal mødelokaler (7)

Maks.i banket (440)

Maks. i klasse (440)

Relaterede produkter

Opdateret af:
Faaborg Turistbureau