Gå til indhold
Logo VisitFaaborg
©  Foto:

Kildegaardbutik

I butikken sælger vi kød, kun fra vores egne dyr, som har levet på friland hele året rundt. Svinekød, oksekød fra Hereford samt lammekød fra Gotlænderfår. Dyrene er blevet fodret med GMO-FRI foder og nyder alle godt af kildevandet, som udspringer fra et kildevæld på vores mark. Kødet kan købes i alm. udskæringer på frost, og vi har yderligere fersk bacon, forskellige spegepølser og grillpølser. Vores grill- rulle- og spegepølser bliver alle fremstillet uden nitrit.

I butikken har vi også uld og skind fra egne gotlænderfår samt børnetøj 2-12 år og lidt brugskunst, nyt og gammelt. I vores bod ved vejen, har vi som sædvanligt, friske æg fra fritgående høns, samt årstidens grøntsager. I år vil der fra egen sprøjtefri avl, i sæson, være: kartofler, salat, spinat, ærter, bønner, samt vores egne hjemmelavede marmelader. Udover vores egne varer, vil der sæsonvis være friske jordbær, hindbær og kirsebær.

Vejboden er selvbetjening.

Vi har åbent i gårdbutikken, når skiltet er ude ved vejen (næsten hver dag) 10-16 eller efter aftale.

(Vi tager MobilePay, SWIPP og kontanter.)

Find os på www.facebook.com/kildegaardbutik

Bondegaårdsbesøg - rundvisning på Kildegaard.
Kom med og se dyrene på Kildegaard. Vores høns, grise, køer og får lever alle på friland hele året. Hønsene passer frugttræerne, fårene græsser eng og moseområder, og grisene boltrer sig i en pilelund med naturligt vandhul. Køerne passer de stejle bakker, hvor de nye vinplanter er ved at få fat. Turen slutter for foden af bakken, hvor et kildevæld udspringer, og hvor dyrene har mulighed for at få slukket tørsten fra det kølige kildevand.

Pris pr. person 25,- Børn u. 3 år er gratis
Rundvisninger efter aftale på tlf. 24 85 97 87.

Share Your Wonders: