Gå til indhold
Logo VisitFaaborg
©  Foto:

Avernakø Landhotel

Jeg hedder Gitte og har siden 2009 drevet Avernakø Landhotel i øens nedlagte skole. Jeg råder over 30 senge, restaurant, og gårdbutik.

Jeg har valgt at kalde mit utraditionelle sted for et Landhotel, fordi jeg tilbyder mine gæster værelser med opredte senge, håndklæder til badet og mulighed for fuld forplejning under opholdet. Vores gæster kan forvente en hjemlig atmosfære med masser af hygge og god hjemmelavet mad. Vi øser gerne af vores viden om øens seværdigheder og ø-livet som sådan og hjælper gerne med at planlægge cykel eller spadsereture på øen. Stedets rolige og fredlige atmosfære indbyder desuden til fordybelse og eftertænksomhed, hvis man vil opsøge dette.

Landhotellets park er til fri afbenyttelse med mulighed for servering tæt på havens mange og forskellige dyr og i rolige omgivelser, hvor der altid er skygge, sol og læsteder. I havens bålhytte forefindes bonfire og her kan man lave sin egen pandekage eller snobrød eller bare nyde bålet, men tilberedning af medbragt mad frabedes.

Share Your Wonders: