skip_to_main_content
Logo VisitFaaborg

Hotel Faaborg Fjord

Rammerne for konferencer og møder på Hotel Faaborg Fjord er sat i professionelle, ny renoverede faciliteter, indvendigt som udvendigt. Lokalerne bidrager både til et højt fagligt fokus og giver et forfriskende pust af luft, lys og liv.

På første parket til det Sydfynske Øhav, med egen strand og udsigt til Bjørnø ligger Hotel Faaborg Fjord. Et moderne hotel i nordisk stil med forhaven i vandkanten.  Her er plads til familien, de aktive sports folk og ikke mindst de der blot har behov for at trække ud af de vante rammer for en stund.

Går ønsket mod en weekend eller miniferie væk fra hverdagens trummerum, så er et ophold på Hotel Faaborg Fjord godt for sjælen. Her er luft, lys, liv og leg for både store og små. Vi tilbyder skønne, moderne værelser – alle med balkon eller terrasse. I kommer til at bo i stille og rolige omgivelser og får hele Sydfyn som baghave – eller måske legeplads? Snup en af vores cykler og kør en tur ind til byen og nyd en is eller en lækker middag.

I vores restaurant får I virkelig mulighed for at nyde godt af det fynske spisekammer med dertilhørende kvalitetsvine. Roen sænker sig i takt med at panoramaudsigten over Faaborg fjord. Ønsker I at nyde en drink før eller efter middagen, så byder vores loungebar velkommen indenfor i hyggelige omgivelser og med ild i pejsen.

Men Hotel Faaborg Fjord er meget mere end dejlige værelser og god mad – I kan få en ekstraordinær oplevelse med hjem, som vil gøre jeres arrangement til noget helt særligt, hvad enten det er til lands, til vands eller i luften. Sammen med vores samarbejdspartnere tilbyder vi et bredt udvalg af events for både store og små.