site logo

Vandreferie

... at kunne vandre i et istidslandskab med bakker, dybe dale og store skove...

Øhavsstien løber både langs kysten og op i bakkelandskabet, hvor de forskellige udsigter over Øhavet er højdepunkter på turen.

Øhavsstien er tilgængelig året rundt, uanset om I er til en rask travetur på et par timer, en miniferie med bagagetransport eller en hel uges vandring med rygsæk.

Svanninge Bakker MTB vue til øhavet

Mange steder på Øhavsstien er udsigten fantastisk. Her er det vue til landsbyen Svanninge og Det Sydfynske Øhav.

Orienteringsløb Svanninge Bakker

Svanninge Bakker er også kendt som De Sydfynske Alper - gode til en kaffepause, vandring, mountainbike, ridning og motionsløb.

Låge til Lerbjerg Svanninge Bjerge

Svanninge Bjerge er området øst for Odensevej, set fra Faaborg. Fra Lerbjerg har du en dejlig udsigt ud over øhavet og Sydfyn.

Kløverstierne fra Svanninge

Kløverstierne i Svanninge landsby fanger du ved kirken. Der er fire vandrestier på forskellige længder, hvoraf den ene går op i Svanninge Bakker og Faaborg Golfbane.

Ibjerg sø Tarup Davinde Find vej skilt

Naturområdet Tarup-Davinde er ikke kun til vandring, men også fiskeri, badning, overnatning, bål hygge, padle kajak og meget mere.

Gravplads Pipstorn Skov

I mere end 4000 år har der været gravplads i Pipstorn. Nu finder du udover stensætningerne også vandre- og MTB stier, shelters, legeplads, smuk udsigt fra Lucienhøj med borde-bænke-sæt m.m.