©  Foto:

Bed & Breakfast Skyttegaarden ved Korinth

En overnatning midt i den fynske natur. Nyd stilheden, oplev naturen, gå en tur i skoven, cykel en tur eller slap af i det nyrenoverede Country House fra 1788. er beliggende direkte ved Riderute Sydfyn.

Skyttegården blev bygget år 1788, og var bolig for Brahetrolleborgs skytte. 1788 var samme år som Stavnsbåndet blevet ophævet.

Ejendommen blev i 1960 efter et generationsskifte på Brahetrolleborg overdraget til en arving, som fik ejendommen totalrenoveret og indrettet i engelsk herregårdsstil efter vejledning fra indendørsarkitekt Ebbe Berner. Berner var bl.a. tilknyttet Udenrigsministeriet og indrettede eksempelvis flere ambassader rundt om i verden.

Ejendommen blev i 2016 købt af Jens Toft, som efter overtagelsen har totalrenoveret huset. Såvel den udvendige som den indvendige renovering er gjort med respekt for det gamle hus og historien omkring stedet. Huset indeholder fem dobbeltværelser med eget badeværelse samt et ekstra værelse, som er uden bad. I stueplan er der kun ændret lidt på den oprindelige indretning.

Skyttegården har en unik beliggenhed. Her kan den danske natur opleves på tæt hold; fasaner, råvildt og dåvildt kan ses på grunden og havørnen opholder sig i området omkring Skyttegården. Er du heldig kan havørnen ses flyve hen over huset. Du vil opleve stilheden og naturen på tæt hold.

Kort sagt – et rigtig Country House. Naturligvis er Skyttegården ”ikke-ryger”-hus!

Vi ser frem til jeres besøg.