Logo VisitFaaborg

Tidselkroggaard

Tidselkroggaard - En sjælden mulighed for at kombinere naturoplevelser med god overnatning. Tidselkroggaard ligger smukt placeret i Svanninge Bakker. Vi hjælper gerne og kommer med ideer til udflugter, vandreture m.m.

Her på gården kan I nyde stedet i fred og ro. Aftensmaden kan tilberedes over bål, på grillen eller i udekøkkenet. I Fodermesterboligen, den velindrettede lejlighed er der plads til 4 personer, udlejes hele året.

I kan også overnatte i Generatorhuset (lille hytte) eller i shelteren i perioden 15/4-20/10. På teltpladsen er der plads til et par telte. Alt er indrettet i god kvalitet og med respekt for stedets charme. Her er mulighed for overnatning med heste. De kan gå på foldene specielt indrettet til hestene.

Høhotel

Tidselkroggaard ligger i rolige og meget naturskønne omgivelser ved Svanninge Bakker.  Afstand til Riderute Sydfyn er ca. 1 km. Fra gården er der direkte adgang til ridemuligheder i Svanninge Bakker og Svanninge Bjerge, hvilket gør Tidselkroggard meget velegnet til ophold over flere dage. Eller som stop og overnatningssted på en længere ridetur.

Hestefoldene ligger lige ved gården. Hestene trækkes på folden direkte fra Nørremarken. Bil og trailer kan parkeres på gårdspladsen. Tag selv evt. ekstra foder med.

Som rytter kan du overnatte, enten i eget telt, i shelter, hytte eller i fuldt udstyret lejlighed. Tidselkroggaard er bedst egnet til mindre grupper. Morgenmad og madpakke kan købes. Der er gode muligheder for at tilberede aftensmad i køkken eller over bål. Afstand til nærmeste dagligvareforretning er ca. 3 km.

Priser:
Hest på fold: 50 kr.
Lejlighed fra 600 kr. for 1-2 personer.
Hytte fra 300 kr. for 1-2 personer
Sengelinned 75 kr.
Telt på plænen pr person 80 kr.
Shelter 100 kr.
Morgenmad pr. person 80 kr.
Madpakke 50kr.
Transport af personer og bagage pris efter aftale.