Fyn skal det være

Foto: Sven Storm

På Fyn er vi gået sammen om at invitere danskerne til at holde ferie på vores dejlige ø. Vi vil selvfølgelig rigtig gerne have danskerne til også at besøge Faaborg og Midtfyn – have dem til at gæste vores seværdigheder, spisesteder og sove på vores overnatningssteder.

Vær med til at dele Fyn med dine venner

Vi vil gerne have dem til at bruge penge hos os. Vi er med andre ord med i kampagnen for at støtte op om vores turisterhverv, der som andre erhverv har været hårdt ramt af coronakrisen.

Du kan være med til at fortælle alle dem, du kender, hvorfor turen skal gå til Fyn og Faaborg-Midtfyn i år.

Gør det ved at dele billeder af dine yndlingssteder og samtidig dele opfordringen ”Fyn skal det være” på din sociale medier. En kort, fængende tekst er altid det halve af det.

Brug gerne logoet ’Fyn skal det være’ og hashtag #FynSkalDetVære samt #VisitFaaborg, så kan vi nemlig alle sammen se hinandens billeder. Tag også gerne hvor billedet er taget. På den måde hjælper du interesserede til at finde dit yndlingssted.

Du kan lave dine egne billeder med ’Fyn skal det være’, eller du kan bruge et af de billeder, vi har lagt ud til fri afbenyttelse. Hent billeder og logo i vores billeddatabase her.

   

Hvordan kan du dele - og hvordan skal du gøre:

  1. Du kan lave dine egne opslag. Du kan hente inspiration på vores Instagram - og følge denne vejledning
  2. Du kan dele vores opslag på din egen Facebook væg eller Instagram profil. Her er det rigtig væsentligt, at du skriver en personlig tekst om, hvorfor du deler. Det virker altid bedst. Rene delinger er der ikke mange, der læser, liker og kommenterer.
  3. Du kan sende dine billeder og tekst til os, så deler vi.

 

 

 

... lad dig inspirere på VisitFaaborgs instagram og Facebook her ... og lån gerne...

Logoer og billeder

Løbende lægger vi opslag på VisitFaaborgs profiler på Facebook og Instagram. Du er velkommen til at følge os på de sociale medier og hente inspiration til dine egne opslag.

VisitFaaborg på Facebook

På vores Facebook profil lægges både film, billeder og arrangementer op løbende. Du er velkommen til at følge os og lade dig inspirere til egne opslag.

VisitFaaborg på Instagram

Billeder fortæller mere end 1000 ord. Det er nok derfor, Instagram er blevet så populært. Lokale borgere, professionelle fotografer og os selv lægger løbende fotos på vores Instagram til inspiration.

Fyn skal det være | Par går tur på Lyø | Det Sydfynske Øhav | Visitfaaborg
Jørn Ungstrup

'Fyn skal det være' logoer og billeder

Den fynske kampagne 'Fyn skal det være' vises snart for danskerne på TV og på de sociale medier. Vi har samlet logoer og forslag til billeder, du gerne må bruge på dine egne sociale medier med #FynSkalDetVære i teksten.

... og kære borger i kommunen ...

... tusind tak for hjælpen! Det er så dejligt at dele - specielt gode oplevelser. Ha' en rigtig god sommer.

Kærlig hilsen fra Michella og Brian - turistbureauet i Faaborg