©  Foto:

Aasesminde B&B

I den hyggelige lille landsby Pejrup (9 km fra Faaborg), med Svanninge bakker i baghaven, Holstenshuus skovene med Riderute Sydfyn som nærmeste nabo og i den smukkeste natur ligger Aasesminde B&B.

Aasesminde B&B tilbyder to værelser i stilfuld og landlig indretning. Desuden et stort og lækkert fælles  badeværelse og toilet.

I forbindelse med indgangen til Aaseminde B&B ligger en et dejligt opholdsum med mulighed for at indtage et medbragt måltid, slappe af og spille spil.

Værelset ”Klarashvile” med queensize seng, badekåber, spejl og hårtørrer.

Pris for to personer kr. 600,-

Pris for en person i værelse kr. 500,-

Værelset ”Emmasro” med queensize seng, badekåber, spejl og hårtørrer.

Pris for to personer kr. 600,-

Pris for en person i værelse kr. 500,-

Alle priser er inkl. opredning og håndklæder.

En dejlig, mættende morgenmad kan tilkøbes for kr.75,- pr. person.

Vi tilbyder også, at sørge for en dejlig stor sandwich inkl. en flaske vand og en øl/sodavand til fisketuren, vandreturen, cykelturen, sejlturen, strandturen eller hvad du nu skal. Prisen for dette er kr. 75,- pr. person.

I vores lade er der mulighed for at tørre tøj og sko. Desuden kan der opbevares cykler, golfudstyr, trailer med oppakning, vaders og fiskeudstyr, surfudstyr, motorcykler og meget, meget mere. Har du fanget en fisk som du gerne vil have med hjem stilller vi også fryser til rådighed.

I haven har vi en dejlig stor bålplads som du frit kan benytte, - der ligger brænde klar. Haven rummer også mange hyggelige kroge hvor du kan sidde enten i sol eller skygge, alt efter hvad du foretrækker.