©  Foto:

Danhostel Odense City

Danhostel Odense City ligger lige ved Odense Banegårds Center med udsigt til Kongens Have. Der er busforbindelser til alle Odenses seværdigheder, sportsanlæg, undervisningsinstitutioner etc. flere gange i timen. Der er togforbindelse til København og Århus hver halve time. Danhostel Odense City er på 4 etager med elevator. Der er 39 værelser med 2, 3, 4 og 5 senge. Alle værelser har eget bad og toilet.

Et smørhul i H.C. Andersens by

”Der var engang…” Sådan begynder alle gode eventyr, og eventyret om Odense kan passende begyndes på det charmerende gamle jernbanehotel, der i dag huser et af vores City Hostels.

Jernbanehotel med alt, hvad der hører til

Røg og damp hører vist fortiden til, men da Danhostel Odense City ligger i samme bygning som Odense Banegård, og vil lyden af liv og feriestemning automatisk være en del af pakken. Her finder du 39 lyse værelser, fordelt på 4 etager og med den smukkeste udsigt til Kongens have i Odense. Et populært vandrerhjem for alle, der elsker let adgang til by, park og transport.

I H.C. Andersens fodspor

Har du ikke Lykkens Galocher med på ferie så prøv et par almindelige vandresko og tag et smut forbi H.C. Andersens hjem i Hans Jensens Stræde eller hans barndomshjem i Munkemøllestræde. Her bliver du klogere på manden, der som barn drømte om en balletkarriere, men som viste sig at gå over i historien med sine eventyr. Sådan er livet så forunderligt.

Teater, Zoo og bindingsværk

På din tur rundt i Odense og omegn kan du også lægge vejen forbi Odense Teater, Odense Zoo, Den fynske Landsby og Brandts Klædefabrik, hvor der året rundt er koncerter, gallerier og hyggelige cafeer. Eller hvad med at se nærmere på byens gamle bindingsværkshuse, der stammer helt tilbage fra Middelalderen.  De vidner om, at Odense ikke kun er en af Danmarks ældste byer men også - indtil 1800-tallet - var landets næststørste by.