Logo VisitFaaborg

Egeskov Julemarked

Kom og oplev julestemning i eventyrlige omgivelser på Egeskov. Den 9. - 10. &  16. - 17. & 23. - 24. november kl. 10.00 - 16.30 samt fredag 15. november 2019 fra kl. 15.00 - 20.00.
Her vil der være mere end 110 markedsboder hvor du finder inspiration til julen og kan købe alt fra delikatesser til dekorationer og nisser.

Mellem veteranbiler og flyvemaskiner kan markedets gæster gøre en god handel. På Egeskov Julemarked oser det af stemning, når du ved de mange markedsboder kan lade dig inspirere af alt fra kunsthåndværk og brugskunst til delikatesser og juledekorationer, som giver inspiration til julen og gavekøb. Her er både varer fra kendte varemærker og private kunsthåndværkere, der tilbyder deres unikaprodukter.

Markedets gæster vil opleve Egeskov hyggeligt pyntet ind og ude, så omgivelserne indgyder følelsen af julestemning. Faktisk er der over en kilometer guirlander, der leder vejen gennem de forskellige bygninger.

PROGRAM  (lørdage og søndage)
kl. 10-16.30         Markedsboderne er åbne
kl. 10-15              Lirekassemanden spiller julemusik
kl. 10-16              Hygge spejderne - nisseværksted og pandekager over bål
kl. 11.30-15.30     Mød slotsnisserne. På scenen hver time (kl. hel), samt her og der 
kl. 12.30-15.30     ExDjazz synger Christmas Carols, her og der

På lørdage og søndage kan du opleve forskellige aktiviteter. Der er selvfølgelig kor med dejlige julesange, man kan møde slotsnisserne Gorm, Thyra og Harald Blålys, ungerne kan lave pandekager over bål hos spejderne og meget mere. Det skal være hyggeligt og der skal være plads til et hvil og lidt godt at spise. Derfor er der mulighed for, at slå sig ned på ex. Spisetorvet med mad og drikke, gløgg og æbleskiver m.m.

Til aftenåbent fredag den 15. november, har du ud over at juleshoppe i de mange boder en ekstraordinær mulighed for, at få glæde af den smukke julebelysning i haven.

Udstillinger og slottet er lukket for vinteren, men der er rig mulighed for at opleve Egeskovs have og park samt benytte Legeskovens redskaber.
Hunde er velkommen i haven i snor, men må ikke tages med indenfor i bygninger med markedsboder.

Entré voksne 75 kr. Børn (4-12 år) 35 kr. 
Fri adgang med Egeskov Årskort. Husk at hente en gratis indgangsbillet til en bestemt dato i webshoppen - se mere her