Gå til indhold
Logo VisitFaaborg
©  Foto:

Egeskov Julemarked

Kig forbi til én af landets største slotsjulemarkeder

Kom og oplev julestemning i eventyrlige omgivelser på Egeskov. Den 12. - 13. &  19. - 20. & 26. - 27. november fra kl. 10.00 - 16.30 samt 3. og 4. december 2022 fra kl. 10.00 - 16.30.

På Egeskov Julemarked oser det af stemning, når man ved ca. 100 markedsboder kan lade sig inspirere af alt fra kunsthåndværk og brugskunst til delikatesser og julepynt, og får masser af inspiration til julemåneden og gavekøb.

De mange markedsboder på Egeskov Julemarked finder man udstillingsbygningerne omgivet af klassiske biler og fly. Markedets gæster oplever Egeskov hyggeligt pyntet inde- og udendørs, så omgivelserne indgyder følelsen af julestemning.
Når det bliver tid til et hvis og lidt godt at spise, kan man slå sig ned på Spisetorvet eller ved pejsen i Cafe Jomfru Rigborg, som serverer mad og drikke, gløgg og æbleskiver m.m.

Dagene igennem vil der være forskelligt underholdning i form af Christmas Carols, man kan møde slotsnisserne og meget mere. De fleste af Egeskovs udstillinger samt slottet er lukket, men der er adgang til Camping Outdoor Museum og Falck Museet, ligesom der er rig mulighed for at gå en tur i parken og hygge i Legeskoven.

Entré voksne 100 kr. Børn (4-12 år) 50 kr. 

Køb billet online til bestemte dage og ankomstperiode på www.egeskov.dk

https://www.egeskovbilletshop.dk/billetter/julemarked

Gæster med Egeskov Årskort kan ankomme på valgfri dage, ganske gratis.

Læs meget mere her

Share Your Wonders on: