©  Foto:

Livsstilsmesse i pinsen på Boltinggaard Gods

Boltinggaard Gods byder sammen med CHPevent til hyggelig Livsstilsmesse – en fast tradition, der løber af stablen hvert år til Pinse. 

Vi byder indenfor i alle vores bygninger og sale fordelt rundt om på Godset samt i gårdspladsen og ude i parken. Her står et hav af forskellige udstillere klar til at modtage jer og give tips og inspiration om tidens trends og tendenser. I finder alt inden for mode, interiør, cykler, biler, smykker, gastronomi, sommerens smukkeste blomster, havemøbler og meget mere. 

I gårdspladsen er det muligt at nyde forskelligt gastronomi fra diverse foodtrucks samt øl fra de lokale bryggerier med mere.

Kom forbi Boltinggaard Gods’ egen stand i Havesalen for at høre om Godsets mange muligheder indenfor events, møder og fester, eller besøg vores café på terrasse dækket, hvor du sammen med venner og familie kan nyde en frokost - vildtplatte i parken, med godset som kulisse. 

Vi ser frem til at byde jer velkommen til nogle hyggelige dage med venner og familie i vores park og sale, hvor vi glæder os til at dele en masse nye oplevelser sammen med jer.