©  Foto:

Ravnsborg Sommermarked 2024

Besøg Jim Lyngvilds hjem RAVNSBORG midt i den fantastiske sydfynske natur. Kom ind i huset, besøg gudehovet i baghaven (stedet hvor asatroende tilbeder deres guder), og oplev Fyns største vikingelejr. Masser af boder med mad og gaveideer.

En tradition er skabt og Jim Lyngvild åbner igen dørene til sin smukke vikingeborg.

Modedesigneren, forfatteren og multikunstneren Jim Lyngvild, åbner igen i år dørene for publikum til et af Danmarks smukkeste huse og nu fyns største vikingemarked. Her kan man nyde den smukke vikingeborg indefra, se verdens eneste Gudehov samt den mere end 10 meter høje palisade og lade sig inspirere af det smukke landskab som omkranser vikingeborgen.

Særligt udvalgte udstillere fra hele landet glæder sig til at forkæle de besøgende med kendte mærkevarer og unik håndværk. Udstillerne sælger alt lige fra smykker, tasker, boligdesign, skønhedsprodukter, parfume, brugskunst og håndværk, blomster og meget mere. Der vil være smagsprøver på mange lækre fødevarer og mulighed for at købe mad og drikke hos fødevareudstillerne. Der er noget for enhver.

Vikingeborgen Ravnsborg er en af Danmarks smukkeste boliger på 750 kvm. Jim Lyngvild har selv tegnet og været bygherre på den imponerende bolig af træ og den er virkelig et besøg værd. Den er en hyldest til det nordiske, naturen og landskabet.

Jim Lyngvild og alle udstillerne glæder sig rigtig meget til at byde alle hjertelig velkommen til nogle fantastiske dage med shopping, forkælelse, spændende varer, smagsoplevelser, hestevognskørsel m.m

OBS! Området er ikke egnet for gangbesværede.